Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Belo jajce na Tibetu - Izginjajoči Buda, afera maslo, skrivnost črva - Trave in druge nepozabne dogodivščine

Humorno, doživljajsko bogato in hkrati brez ovinkarjenja nas avtor Matjaž Trontelj popelje po Tibetu, kjer je spoznal, kako je surovi vsakdan prežet z duhovnostjo, ter izkusil življenje pri domačinih v vaseh in pri menihih v samostanih. Z nami deli neprecenljive izkušnje in uvide enoinpolletnega bivanja v tej oddaljeni in skrivnostni deželi. Pokaže nam Tibet za vrati in od znotraj.
Dodaj na seznam želja
Humorno, doživljajsko bogato in hkrati brez ovinkarjenja nas avtor Matjaž Trontelj popelje po Tibetu, kjer je spoznal, kako je surovi vsakdan prežet z duhovnostjo, ter izkusil življenje pri domačinih v vaseh in pri menihih v samostanih. Z nami deli neprecenljive izkušnje in uvide enoinpolletnega bivanja v tej oddaljeni in skrivnostni deželi. Pokaže nam Tibet za vrati in od znotraj. S seboj nas povede z lahkotnostjo, brez obsojanja, lažne romantike ali predsodkov do kogarkoli. Spremljamo ga k presenetljivemu razpletu bivanja v deželi, za katero sam pravi, da je pravzaprav nikoli ni imel niti namere obiskati.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6058-47-6
Leto izdaje 2009
Število strani 275
Dimenzije 15,0 x 21,0
Izdal Založba Iskanja
Avtor Matjaž Trontelj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Belo jajce na Tibetu - Izginjajoči Buda, afera maslo, skrivnost črva - Trave in druge nepozabne dogodivščine
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Belo jajce na Tibetu - Izginjajoči Buda, afera maslo, skrivnost črva - Trave in druge nepozabne dogodivščine

Cena 23,00 €