Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bilo je onkraj stvarnega - Dobrodošli angeli v moje življenje!

Uroš pri svojem delu prisluhne Angelom čistega Božanskega zavedanja. Prepričanj je, da lahko prav vsak, po svoji podobi ustvarja in uresniči svoj namen. Tako posamzenikom, ob tenkočutnosti višjih energij s svojstvenim pristopom, pomaga najti zlati ključ od vrat, ki vodijo na pot harmonije življenja. Izkušnje, ki jih je pri svojem svetovanju pridobil, so mu pomagale pri kreiranju lastnih angelskih kart Lusana, ki so čista poosebljena modrost angelskih energij. Iz vsebine: "Nič ni bolj čarobnega kot življenje samo. Je torej začetek vdih in konec izdih ... Ali je življenje samo le ena izmed mnogih postojank tvoje resnice na potovanju do konca? Je konec torej tam, kje se vse konča, ali pa je konec samo nov začetek bivanja v sferi, ki je mnogim človeškim čutom nečutna in zato mnogim izmed nas tako težko razumljiva ... "
Dodaj na seznam želja

Uroš pri svojem delu prisluhne Angelom čistega Božanskega zavedanja. Prepričanj je, da lahko prav vsak, po svoji podobi ustvarja in uresniči svoj namen. Tako posamzenikom, ob tenkočutnosti višjih energij s svojstvenim pristopom, pomaga najti zlati ključ od vrat, ki vodijo na pot harmonije življenja.
Izkušnje, ki jih je pri svojem svetovanju pridobil, so mu pomagale pri kreiranju lastnih angelskih kart Lusana, ki so čista poosebljena modrost angelskih energij.

Iz vsebine: "Nič ni bolj čarobnega kot življenje samo. Je torej začetek vdih in konec izdih ... Ali je življenje samo le ena izmed mnogih postojank tvoje resnice na potovanju do konca? Je konec torej tam, kje se vse konča, ali pa je konec samo nov začetek bivanja v sferi, ki je mnogim  človeškim čutom nečutna in zato mnogim izmed nas tako težko razumljiva ... "

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9307-70-0
Leto izdaje 2011
Število strani 106
Dimenzije 13,0 x 18,0
Izdal Lusana, Uroš Brumen s.p.
Avtor Uroš Brumen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bilo je onkraj stvarnega - Dobrodošli angeli v moje življenje!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Bilo je onkraj stvarnega - Dobrodošli angeli v moje življenje!

Cena 21,00 €