Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Biocentrizem: Kako sta življenje in zavest ključ do razumevanja resnične narave vesolja

Biocentrizem: Kako sta življenje in zavest ključ do razumevanja resnične narave vesolja Robert Lanza, Bob Berman

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
V zadnjih letih so izjemna odkritja v kvantni fiziki zahodno filozofijo prisilila, da spremeni mnogo svojih stališč, in vrgla senco dvoma na tradicionalno fizično razlago nastanka in zgradbe vesolja. Biocentrizem izpopolni to spremembo v dojemanju sveta, tako da se spopade z enim ključnih načel zahodnega mišljenja: da lahko življenje navsezadnje skrčimo na fiziko. Namesto tega ponudi revolucionaren vidik, da je biologija tista, ki je prvotna – da življenje ustvarja vesolje in ne obratno.
-25%
 

Vroča cena: 19,40 €

Prihranek: 6,50 € (25%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-94387-9-4
Leto izdaje 2018
Število strani 240
Dimenzije 13,0 x 20,5
Avtor Robert Lanza, Bob Berman
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Zavest in moč uma

O avtorju

c Bob Berman je najbolj bran astronom na svetu. Je avtor več kot tisočih objavljenih člankov v publikacijah in revijah, kot sta Discover in Astronomy, kjer ima tudi svojo mesečno kolumno. Poleg tega je urednik vsakoletne izdaje knjižice The Old Farmer's Almanac in avtor štirih knjig. Je izredni profesor astronomije na fakulteti Marymount, poleg tega piše in producira tedensko oddajo na radijski postaji North-East Public, ki jo vsak vikend oddaja tudi radijska postaja National Public Radio.
 lanza

 

Ameriškega biologa Roberta Lanzo (www.robertlanza.com) mnogi uvrščajo med vodilne znanstvenike na svetu. Lanza je bil namreč član skupine, ki je prva na svetu klonirala človeški zarodek; prvi je kloniral ogroženo vrsto živali (indijskega bizona) in bil je prvi, ki je matične celice iz zarodka uspešno pridobil z metodo, ki ne zahteva njegovega uničenja. Trenutno je vodja znanstvenikov pri podjetju Advanced Cell Technology in izredni profesor na Medicinski univerzi Wake.

Lanzo so pod okrilje vzeli znanstveni velikani: Nobelovi nagrajenci, kot sta Gerald Edelman in Rodney Porter, psiholog B. F. Skinner (»oče sodobnega behaviorizma«), imunolog Jonas Salk in pionir presaditev src Christiaan Barnard. Njegovi mentorji so ga opisali kot »genija«, »uporniškega misleca« in ga celo primerjali s samim Einsteinom.

O njegovih uspehih so poročale skoraj vse medijske hiše po svetu, vključno s slovenski časopisi DeloDnevnik in Žurnal, ameriška revija Time pa ga je leta 2014 uvrstila na seznam 100-ih najvplivnejših ljudi na svetu.

Lanza je objavil že več sto publikacij in iznajdb ter več kot dva ducata strokovnih knjig, vključno s Principles of Tissue Engineering, ki je najbolj priznana in uporabljena referenca na tem področju. Druga dela vključujejo še One World: The Health & Survival of the Human Species in the 21st Century (katere predgovor je napisal bivši ameriški predsednik Jimmy Carter), Handbook of Stem Cells in Essentials of Stem Cell Biology, ki je dokončna referenca na področju raziskovanja človeških izvornih celic.

Po štiridesetih letih znanstvenega raziskovanja in sodelovanja z najimenitnejšimi umi našega časa je leta 2009 skupaj s priznanim fizikom Bobom Bermanom izdal knjigo Biocentrizem – kako sta zavest in življenje ključ do razumevanja resnične narave vesolja. V njej avtorja podajata revolucionarno teorijo vsega, v kateri sta biologijo postavila nad vse ostale znanosti.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Mirko

Objavljeno 03.04.2018

Nekaj kar ti da misliti

Nekaj kar ti da misliti

Fizik :)

Objavljeno 05.10.2017

Nekaj novega, inovativnega, poučnega. Super!

Nekaj novega, inovativnega, poučnega. Super!

Sanja

Objavljeno 25.08.2017

Priporočam vsem raziskovalcem zavesti.

Priporočam vsem raziskovalcem zavesti.

Oglejte si tudi