❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Biologija prepričanj: Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad materijo (Zbirka Neskončnost)

Biologija prepričanj: Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad materijo (Zbirka Neskončnost) Dr. Bruce H. Lipton

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 200 zlatnikov = 2,00 €.
Biologija prepričanj ni priročnik za samopomoč; to je knjiga, ki nas opolnomoči. Informacije ponujajo znanje o sebi in iz tega znanja izvira moč nadzora nad lastnim življenjem.
 
Cena: 31,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-90342-6-2
Leto izdaje 2012
Število strani 200
Dimenzije 16,5 x 23,5
Avtor Dr. Bruce H. Lipton
Vezava Mehka
Izdal Zavod Vid
Kategorija Vpliv misli na telo

O avtorju

 

Dr. Bruce Lipton je strokovnjak na področju celularne biologije in med vodilnimi znanstveniki, ki preučujejo, kako lahko čustva usmerjajo genetski izraz, kar je razložil v svojih dveh delih "Biologija prepričanja" in "Spontana evolucija". Po njegovem prepričanju prava skrivnost življenja ne tiči v DNK-ju, temveč v mehanizmih delovanja celične opne. Receptorji na celični opni sprejemajo različne signale iz okolja, njen mehanizem pa nadzoruje "branje" genov znotraj celice. Naše celice lahko genetsko kodo berejo ali pa tudi ne, odvisno od signalov, ki prihajajo iz okolja. Če ima torej naš DNK preddizpozicijo za raka, to ne pomeni, da bomo nekoč zboleli za to boleznijo. Daleč od tega, ta genski zapis morda ne bo nikoli izražen. Dr. Lipton trdi, da lahko na svoje zdravje vplivamo s svojo voljo, s svojim načinom življenja, z našimi mislimi.

Kot izkušen celični biolog je predaval na Medicinski fakulteti Univerze Wisconsin. Kasneje pa se je ukvarjal s pionirskim raziskovanjem na Univerzi Stanford. Je avtor knjige Biologija prepričanj in dobitnik Mirovne nagrade Goi za leto 2009. Gostoval je na stotinah radijskih in televizijskih oddajah. Bil pa je tudi med glavnimi predavatelji na domačih in mednarodnih konferencah.

OSEBNA STRAN DR. BRUCEA LIPTONA

VIDEO POSNETKI Z GOVORI DR. LIPTONA NA YUTUBE-u

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 300 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Iva

Objavljeno 09.10.2017

Knjiga vam pomaga najti sebe in vam da moč na

Knjiga vam pomaga najti sebe in vam da moč na vašim življenjem. Priporočam! Iva

Peter

Objavljeno 05.10.2017

Knjiga vam bo pomagala raziskati samega sebe in

Knjiga vam bo pomagala raziskati samega sebe in odkriti, kdo res ste. Super

Anonimno

Objavljeno 04.10.2017

Vesela sem, da smo začeli raziskovati svoj

Vesela sem, da smo začeli raziskovati svoj notranji jaz. Dostikrat si si želel z nekom o takih zadevah pogovarjati, vendar si že v naprej vedel, da boš s tem nekako drugačen, čuden, malo nor in podobno. Hvala Vam za take knjige. Ocena 5.