Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Blockchain

Na zalogi
SKU
9789612887261
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Blockchain je smiselno zloženo zaporedje podatkov o določeni transakciji. Imenujemo jih podatkovni bloki, so kriptografsko zaščiteni in medsebojno povezani v verige. Knjiga vsebuje zapise, komentarje, ocene in napovedi te tehnologije, ki jo nekateri označujejo za temeljit preobrat na celotnem področju delovanja, medtem ko za druge pomeni še nekaj povsem tujega in nesprejemljivega.

Dodaj na seznam želja

Blockchain

Knjiga vsebuje zapise, komentarje, ocene in napovedi  nove blokovne tehnologije, ki jo nekateri označujejo za temeljit preobrat na celotnem področju delovanja, medtem ko za druge pomeni še nekaj povsem tujega in nesprejemljivega. Smernice, ki jih blockchain tehnologija nakazuje in uvaja v vsakodnevno delo in življenje, so najmanj tako pomembne, kot je bil pred leti internet, ki je preplavil, pohitril in združil celotni svet. Blockchain tehnologija bo digitalizirala materialna sredstva, poskrbela za decentralizacijo, uvedla digitalni denar in pametne pogodbe, skratka poskrbela za celovit preobrat in odprla vrata novi obliki računalništva. 

Blockchain v osnovi pomeni smiselno zloženo zaporedje podatkov o določeni transakciji. Imenujemo jih podatkovni bloki, so kriptografsko zaščiteni in medsebojno povezani v verige.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612887261
Leto izdaje 2018
Število strani 186
Dimenzije 21,0 x 14,5
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Albert Geltar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Blockchain
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Blockchain

Cena 19,90 €