Knjige

Ker smo pri založbi Cangura.com osredotočeni predvsem na knjige o duhovnosti, osebni rasti, zdravju in samopomoči, seveda govorimo o tovrstnih naslovih.

 

Sedeti pri miru kot žaba

Med daleč najpopularnejšimi knjigami letošnjega leta je knjiga Eline Snel Sedeti pri miru kot žaba. Očitno se vse več staršev zaveda, da je tudi življenje otroka stresno in da se lahko preko igre naučijo obvladovati stresne situacije in se s pomočjo te knjige stresa tudi znebiti. Sedeti pri miru kot žaba je zagotovo ena najboljših knjig na temo otroške meditacije. Več o knjigi lahko preberete tukaj: https://www.cangura.com/sedeti-pri-miru-kot-zaba

 

 

 

 

101 feng šuj nasvet za vaš dom

Na drugem mestu je pristala nedavno izdana knjiga 101 feng šuj nasvet za vaš dom. Priročnik je namenje tako začetnikom kot tistim, ki se že nekaj časa ukvarjajo s to tisočletno metodo uravnavanja energij. Priročnik je predvsem izjemen, ker bralcu da nasvete kako spremeniti bivalne ali poslovne prostore, ne da bi za to zapravil goro denarja.

Več o knjigi preberite tukaj: https://bit.ly/2LIXvTR

 

 


Osho: knjiga o otrocih

Zelo težko bi pripravili tovrsten seznam na katerem ne bi bilo Osha. Njegova knjiga o otrocih spodbuja tako imenovano 'gibanje za osvoboditev otrok'. Otrok ima pristno svobodo. Radosten je, igriv in naravno ustvarjalen. A ko odraste, je otrok žrtvovan bogovom »storilnosti« in lepega vedenja do te mere, da ostane samo nostalgija za otroštvom. In to je potrebno spremeniti.

Več o knjigi preberite tukaj: https://www.cangura.com/knjiga-o-otrocih
Placebo ste vi

Na seznamu je tudi izjemna knjiga Joea Dispenze Placebo ste vi, ki preučuje izjemne učinek placeba na ljudi. V bistvu imamo znanstvene dokaze, da lahko s pomočjo svojega uma spreminjamo realnost. Vsekakor knjiga za vsakogar, ki ga zanima kako lahko s pomočjo svojega uma vplivamo na svoje zdravje.

Več o knjigi preberite tukaj: https://www.cangura.com/placebo-ste-vi

 

 

 

Z idejo do bogastva

Napoleon Hill je zagotovo eden največjih 'gurujev' poslovnega sveta, knjiga Z idejo do bogastva pa je tako rekoč 'biblija' vseh najuspešnejših poslovnežev na svetu. Knjiga je bila prevedena v slovenščino in je še zmeraj eden najbolje prodajanih priročnikov za uspeh v poslovnem svetu.

Več o knjigi preberite tukaj: https://www.cangura.com/z-idejo-do-bogastva