Stopite na pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo te izjemno praktične knjige, 7 korakov v angelsko svetlobo, ki znanje črpa iz univerzalne moči in angelske energije. Priznana avtorica Chrissie Astell vas bo popeljala na potovanje sedmih korakov povezovanja z veličastnimi nadangali, s pomočjo katerih se boste še globlje povezali s seboj in zaživeli srečno, bolj izpolnjeno življenje.

Po razlagi mnogih načinov, na katere lahko izkusimo angelske energije, in izjemne vrednosti, ki jo prinaša uglasitev z njihovo svetlobo, vas bo Crissie popeljala skozi pozitivne lastnosti, ki jih povezujemo z vsakim od sedmih nadangelov.

Ustvarjanje novih začetkov (nadangel Gabriel)

Povežite se z nadangelom Gabrielom, velikim "Oznanilcem", nosilcem sporočil, pobudnikom novih projektov in novih začetkov. Delo z Gabrielovo briljantno belo svetlobo vam bo pomagalo okrepiti komunikacijo tako s svojim višjim jazom kot z angelskimi pomočniki. S pomočjo praktičnih vaj se boste naučili, kako komunicirati z angeli, prepoznati znake in poglobljeno razmisliti o vašem dosedanjem potovanju.

Iskanje inspiracije (nadangel Jofiel)

Stopite v čudovito rumeno svetlobo nadangela Jopheela, da odkrijete veliko modrost in ustvarjalnost. Pri tem koraku boste morda doživeli številne „aha trenutke“ in uvide, saj boste spoznali, kako soustvarjamo naš svet. Praktične vaje vam bodo pomagale raziskovati in "začutiti" svoje duhovne vzgibe; začeli boste prepoznavati znake, ki vas usmerjajo k vašemu življenjskemu poslanstvu: namenu vaše duše.

Prizemljitev in zaščita sebe (nadangel Mihael)

Naučite se priklicati zaščitni "meč in oklep" velikega nadangela Mihaela, kadar koli potrebujete duhovno moč in trdnost. Prepoznali boste, da vam njegova mogočna modra svetloba pomaga pri ozemljevanju na vašem potovanju. V tem koraku se tudi naučite, kako zaščititi svojo avro ter kako dobro presojati z duhovnega in praktičnega vidika. S pomočjo praktičnih vaj boste lahko prerezali vezi, ki vas vežejo na spomine in vedenja, ki vam ne služijo več vam in ovirajo vašo duhovno rast, materialni uspeh in vašo sposobnost živeti skladno z lastno "resnico".

Samozdravljenje (nadangel Rafael)

Stopite v nadnangelovo Raphaelovo uravnoteženo zeleno Svetlobo, ki vam pomaga osredotočiti svoje energije na zdravljenje, tako da boste lahko popolnoma sprostili preteklost in boste pripravljeni stopiti na pot življenja, kot ga želite. S pomočjo praktičnih vaj si boste poglobljeno ogledali „govorico telesa“, da boste znali prepoznati čustvene toksine na celični ravni, hkrati pa se boste naučili, kako jih izpustiti, očistiti in jih pozdraviti.

Učenje ljubezni do sebe (nadangel Kamuel)

Občutite objem nadangelove Kamuelove roza Svetlobe in spustite škodljive misli, ki so vam v preteklosti preprečile, da bi čutili ljubezen do sebe in drugih. Z raziskovanjem pomembnih duhovnih učenj boste pridobili globlje razumevanje Zlate niti resnice in ljubezni, ki prepleta korenine vseh naših svetovnih religij. S pomočjo praktičnih vaj boste spoznali načine za povečanje samozavesti, razvijanje občutka ljubezni do sebe in privabljanja izpolnjujočih odnosov v svoje življenje.

Sprejemanje radosti in preobrazbe (nadangel Zadkiel)

Spustite kakršne koli negativne vzorce vedenja in sprejmite dar preobrazbe, veselja in svobode nadangela Zadkiel, varuha močne Svetlobe transformacije: vijoličnega plamena. Praktične vaje vas bodo spodbudile, da razmislite o negativni energiji, ki vas (pogosto podzavestno) prežema, ter da dovolite angelom, da jo pretvorijo v pozitivno energijo, vas osvobodijo vsakršnega samoobsojanja ter v vaše vsakdanje izkušnje prinesejo nazaj veselje in strast.

Občutenje pomirjenosti s seboj in svetom (nadangel Uriel)

Raziščite, kako lahko služite drugim znotraj vaše skupnosti in na Zemlji z nadangelom Urielom, varuhom Zemlje. Ob delu z Urielovo zlato in rubinasto Svetlobo boste odkrili tudi, kako na svoji življenjski poti ustvariti več miru. Praktične vaje vam bodo pomagale, da svojo energijo usmerite v delovanje skozi ljubezen in služenje v "najvišje dobro" pri vsem, kar počnete.

Branje knjige korak za korakom

Vsak korak potovanja je podprt s prakso: razmišljanji, vajami samoizpraševanja in vodenimi meditacijami, pa tudi molitvami in afirmacijami. Torej, ne glede na to, kako zasedeni ste, lahko raziskujete v lastnem ritmu. Za najboljši učinek si vzemite dovolj časa za praktično delo in uporabljate dnevnik, v katerega med procesom dela s knjigo zapisujete svoje misli in uvide. Na koncu vsakega koraka boste morda želeli odgovoriti na naslednja vprašanja:

• Ali v celoti razumem ta korak?

• Koliko je vsebina skladna z mojo vero ali prepričanji?

• Katere lekcije se lahko naučim od tega koraka?

• Katere praktične smernice, ki mi bodo koristile od tega trenutka dalje, lahko sprejmem?

Vsako poglavje ponuja navdušujoč vpogled v posameznega nadangela, vključno z najpomembnejšimi asociacijami, kot so čakre in kristali, ter praktična navodila, kako se povezati z njegovo energijo, ki vam bo izboljšala življenje. To boste dosegli skozi refleksijo, molitve, afirmacije, vizualizacije, s priklicovanjem spečih spominov in z meditacijo.

Ta poživljajoča knjiga, ki temelji na avtoričinih izkušnjah, vas bo na prizemljen način vodila skozi vaše potovanje in v vas prebudila globok občutek razumevanja, osmišljenosti, duhovnosti ter življenjskega smisla.

Knjigo 7 korakov v angelsko svetlobo lahko delno prelistate in kupite tukaj.