KAJ JE YONI JAJČEK?

Yoni v starodavnem indijskem jeziku Sanskrt pomeni vagina ali izvor, svetišče. Yoni jajček ženske uporabljajo že tisočletja za nego spolne energije, zdravje rodil ter ohranjanje mladostnosti in dolgoživosti. Z njegovo uporabo so ženske lahko tudi na stara leta ohranile nožnico in rodila v stanju mladostnic. Zaradi izjemnih učinkov je bil dobro varovana skrivnost, znana zgolj kraljičnam in priležnicam na Kitajskem dvoru, ter izbranim taoističnim mojstricam.

Yoni jajčka so narejena iz poldragih mineralov in vsak od teh mineralov ima svojevrstno zdravilno frekvenco in tako že sam po sebi na energijskem nivoju močno in zdravilno deluje na spolne organe in telo.

TEŽAVA MODERNIH ŽENSK

Veliko žensk je zaradi načina življenja, kot so sedenje v pisarni in mentalno delo, pozabilo na predel pod pasom. Prav tako tudi moderni načini aktivne vadbe za ženske, kot so tek, boks in podobno, pozabljajo na mišice medeničnega dna, povečujejo stres, izčrpavajo življenjsko energijo zaradi prevelike aktivnosti in sušijo ženske spolne organe. Ženske zato postajajo manj občutljive, senzualne, vlažne, imajo težave z genitalnim predelom, so otopele in nevitalne.

V mišicah nožnice se shranjujejo vse travmatične izkušnje, od večjih travm, kot je zloraba, do manjših vsakodnevnih stresnih situacij, zamer, bolečin… Vagina ima svoje refleksne cone, ki odsevajo stanje naših notranjih organov, kot tudi stanje naših čustev in misli. Ko masiramo nožnico s pomočjo yoni jajčka ali med spolnim odnosom, lahko transformiramo te blokade in regeneriramo našo vitalno energijo.

KOMU JE NAMENJEN?

Yoni jajčka so primerna za vsako zdravo žensko, ne glede na starost. Primerna so tako za ženske, ki so že v menopavzi kot tudi nosečnice, mlajše ženske, ženske v partnerskem odnosu ali samske ženske. Pomembno je predvsem, da yoni jajček uporabljate redno, hkrati pa sledite svojemu notranjemu občutku in si dovolite tudi kakšno pavzo kadar vam telo govori, da vam vadba v tistem trenutku ne ustreza.

ZAKAJ UPORABLJATI YONI JAJČEK?

  • Za krepitev vaginalnih mišic, mišic medeničnega dna in regeneracijo maternice;

  • Povečanje vlažnosti in proizvodnje spolnih hormonov, kar znižuje škodljive stresne hormone;

  • Povečanje spolnih užitkov tako pri ženski kot pri moškem;

  • Krepitev po porodu in omilitev težav povezanih z menopavzo, omilitev PMSja in odpravljanje bolečin pri menstruaciji;

  • Sproščanje zaradi stresa pregretega simpatičnega živčnega sistema ter regeneracijo izgorele nadledvične žleze;

  • Občutek miru, moči, varnosti, neprebojnosti in samovrednosti;

  • Preprečevanje odtekanja energije ter občutka razpršenosti;

  • Krepitev vranice in poživitev sijaja na koži na obrazu;

  • Preprečevanje in odpravljanje inkontinence in vaginalnih vnetij - čiščenje vagine;

  • Stik s sabo, s svojo intuicijo in namenom.


Yoni jajček je na voljo tudi v naši duhovni trgovini, naročite ga lahko tukaj, ostale izdelke pa najdete tukaj.