Teslova purpurna ploščica

MOČ MAGNETOTERAPIJE

Delovanje Teslovega purpurnega diska ni abstraktna čarovnija, ampak oblika magnetoterapije, ene od najstarejših metod zdravljenja, ki se že dolgo uspešno uporablja v sodobni medicini in žanje uspehe. Disk močno ojačuje naravno magnetno polje, izdelan pa je iz anodiziranega aluminija.  Deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz Schumannovega polja človeško telo samo začne proces zdravljenja.

SPREJEMNIK KOZMIČNE ENERGIJE

Teslova purpurna ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja in je ni potrebno »polniti«. Energijo oddaja samodejno ter okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje, preprečuje razvoj bolezni, sprošča napetost in izboljšuje splošno razpoloženje, dviga raven osebne energije, uravnava dotok energije v obolele organe, »ohlaja« in lajša glavobole, pomaga pri zvinih, zmečkaninah mehkega tkiva, pri vnetjih normalizira vibracije obolelega mesta, pod cvetličnim lončkom izboljšuje rast rastline, odpravlja utrujenost, depresijo. Kjer pomaga akupunktura, pomaga tudi plošča. Občasno jo očistimo, tako da jo speremo s hladno vodo. Nikoli in nikakor ne more škodovati.

Življenjsko energijo ali prano je mogoče meriti na več načinov. Če pri tem uporabimo standardne radiestezijske električne instrumente, pri povprečni ženski oziroma moškem dobimo vrednost 20 enot. S škrlatno ploščo v rokah pa vrednost takoj poskoči na 90 do 95 enot. S stalno uporabo plošče energijska raven trajno dosega 100 enot. Ta energija utegne biti tudi večja, vendar ni instrumentov, s katerimi bi jo lahko izmerili. S tem dosežemo dve stvari: pospešimo duhovni razvoj in poživljamo obnavljanje celic. Prvo in najpomembnejše je, da bo plošča počasi, vendar povsem zagotovo povišala vibracijsko frekvenco tistega, ki jo uporablja.

Znano je, da vsak človek vibrira na osebni frekvenci svetlobnih valov. To metafizično dejstvo je podlaga velikega števila nepričakovanih „čudes“. Vendar je povsem jasno, da bi milijoni kupcev plošče po svetu težko tolikokrat naredili enako napako. Morda je vse to zavito v skrivnost, toda, kar je najbolj pomembno, »vsem pomaga«.

UPORABA

Uporaba ploščice ni nič posebnega. Preprosto položimo jo na oboleli ali boleči del telesa in pustimo učinkovati 15 do 20 minut. Ploščico lahko uporabimo pri praktično vseh tegobah, boleznih in simptomih, saj ni ciljno usmerjena samo na eno skupino težav, deluje pa tako tarčno kot tudi celostno. Ker nima stranskih učinkov in ne roka trajanja, ni tako rekoč nobene ciljne skupine, za katero ne bi bila priporočljiva.

O izjemnih učinkih poročajo bolniki po prestani srčni kapi in bolniki s povišanim krvnim tlakom. Rezultati so bili najboljši v primerih, ko so osebe svoje bolečine opisovale kot srednje močne. Terapija s ploščico učinkuje tako na akutne kot na kronične zdravstvene težave. Ljudje z bolečinami zaradi degenerativnih revmatskih obolenj, čira in gastritisa poročajo o izjemnem preobratu svojih težav na bolje. Dejanski pozitivni učinki so potrjeni tudi pri naslednjih neugodnih stanjih: napihnjenost, posttravmatska stanja, težave s sklepi, udarnine in druge poškodbe, nespečnost, bolečine najrazličnejšega izvora, nemir in napetost, utrujenost, zbitost, različni tipi glavobolov, slabosti, kronična ali akutna utrujenost, težave s spanjem in koncentracijo …

Svoj Teslov disk ali ploščico lahko že danes naročite tukaj.