Zakon privlačnosti

Če se boste dobro počutili, boste tudi uresničevali vse svoje želje in cilje, kajti Vesolje vedno odgovarja na vašo vibracijo. Čez dan se zatorej večkrat ustavite, pustite svoje posle in opravke ter se vprašajte: »Kako se v tem trenutku počutim?« Tako boste najbolje vedeli, kje ste v odnosu do svojega notranjega bitja in ali 'privlačite' to, kar si želite. Bolje se počutite, bliže ste manifestaciji svoje želje in obratno. Ravno zaradi tega je spremljanje čustev in počutja izjemno pomembno. Ne pustite, da na vas vplivajo zunanji dejavniki, kajti sami lahko izbirate svoje misli in s tem tudi čustva.

Prevetrite svojo rutino

Delo na sebi oziroma duhovnost je nekaj vsakodnevnega. Poleg spremljanja čustev in razpoloženja lahko v vsakodnevno rutino uvedete tudi naslednje reči …

1. Ne ponavljajte, česar ne želite kreirati, in izgovarjajte le tisto, kar želite.

Ne ponavljajte travmatičnih dogodkov in ne preprečujte slabih situacij. S tem boste le ponovno kreirali nekaj, česar ne želite. Afirmacije so zelo močno orožje. Vesolje se ne odziva na vaše besede, se pa odziva na vibracijo, ki jo vaše besede ali misli proizvajajo, zato naj bodo vaše misli in afirmacije pozitivne.

2. Uvedite meditacijo in hvaležnost.

Dobrobit meditacije in hvaležnosti v vsakdanjem življenju je enormna. Če želite doseči želeno, ju boste morali nujno vključiti v svoje življenje. Meditacija vam bo pomagala sprostiti um in vas povezati z Izvorom, medtem ko boste pri hvaležnosti odprti za vse darove, ki vam jih življenje namenja.

3. Bodite v sedanjem trenutku.

Izjemno pomembno je, da ste prisotni v sedanjem trenutku, kajti le takrat se dogajajo manifestacije, katerim ste priča. Pozabite na preteklost, ki vas obremenjuje in drži v okovih. Ravno zaradi nje ne morete ustvariti življenja, kakršnega si želite živeti. Prav tako ne bodite preveč osredotočeni na prihodnost. Lepo je kreirati prihodnje dogodke ob pomoči vizualizacije in prijetnih občutkov, a ne bodite preveč vezani na manifestacijo teh dogodkov, kajti zelo boste razočarani, če se stvari ne bodo razvile tako, kot ste si zamislili.

4. Verjemite.

V vsakem trenutku in situaciji, ne glede na to, ali je za vas pozitivna ali negativna, verjemite v Vesolje, Boga in uresničitev svojih želja. Vera je ključnega pomena za uresničitev vsega, kar si želite. Ne glede na začetne neuspehe, poraze itd. verjemite, da vam bo nekoč uspelo in da boste uresničili vse, kar si zdaj želite. Zaupajte, da se vsi koščki vaše sestavljanke zlagajo na pravo mesto in da je za to potreben čas.

5. Spoznajte, kdo ste.

Vsak dan se spomnite, kdo ste. Vi ste duhovno bitje v telesu, ne obratno. Imate izjemno moč ustvarjanja in kompas v obliki čustev, ki vas vodi. Vi niste opazovalec resničnosti, temveč njen ustvarjalec. Ob pomoči svojih misli, čustev in vibracije, ki ima frekvenco, ustvarjate svet okoli sebe. Vse, kar vidite, doživljate, občutite, je sad vaše vibracije, ki ste jo odposlali. Sedanjost, ki jo živite, je rezultat preteklih vibracij in misli. Danes kreirate jutri, jutri boste kreirali pojutrišnjem in tako naprej.

6. Sprejmite kontrast.

Kontrast ima izjemen (če ne ključni) pomen v vsem, kar želimo kreirati. Brez kontrasta ne morete vedeti, kaj želite in česa ne. Vsakič, ko doživite kontrast oziroma neželeno situacijo, pošljete željo za nečim boljšim. Ko resnično spoznate, kaj kontrast pomeni, nanj ne gledate več tako negativno. Ta je del vašega razvoja in rasti. Po kontrastu lahko doživite največje uspehe, a le če ostanete pozitivno naravnani in se osredotočite na to, kar ste z njim ustvarili.