Prepoznajte svoje potenciale

Le sebe lahko spremenimo, nikogar drugega ne moremo, ne partnerja, ne sodelavcev, ne svojega šefa ali soseda. Vsak od nas je sam odgovoren za svoje odločitve in posledice teh odločitev, za svoje življenje. Naše življenje pa je kot vrt, ki ga moramo nenehno skrbno negovati.

Moje delo je namenjeno pomagati vam povezati se s skritimi kotički vaše duše, z namenom ozavestiti in spreminjati vaša nezavedna prepričanja.

Problemi s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju izvirajo iz nas samih, pogosto iz našega otroštva, lahko celo tako zgodnjega, da se jih niti ne spomnimo. Poleg tega duša nosi s seboj zapise iz preteklih življenj in arhetipske zapise družinskega in kolektivnega nezavednega. 

Nezavedne vsebine lahko ozavestimo z določenimi tehnikami, sama pri delu uporabljam astrologijo, regresijo, razlago sanj, aktivno imaginacijo in tarot. S pomočjo jezika simbolov tako postopoma bolj in bolj širimo zavedanje o sebi, prevzemamo odgovornost za svoje življenje in postajamo takšne osebnosti, kot si to želimo biti, in ne kot bi od nas to drugi pričakovali.

Ko boste bolje spoznali sebe in svoje potenciale, bo vaše življenje bolj izpopolnjeno in boste lažje obrnili njegovo krmilo v smer, ki ustreza le vam.

Ne spreglejte tudi odličnega videoposnetka. Kliknite tukaj: ARTEMIDA

S čim se ukvarjam:

Astrologija me je pritegnila že kot najstnico, potem je bil potreben le še čas in splet okoliščin (vse se zgodi z določenim namenom), da sem se odločila za študij na Inštitutu za psihološko astrologijo v Ljubljani (IPAL), kjer sem leta 2005 dobila Certifikat o opravljenem triletnem študiju psihološke astrologije.

Ker me je vedno privlačilo vse kar se skriva v našem nezavednem delu osebnosti, predvsem pa vse, kar je povezano z našo karmično nalogo, sem se naučila tehnike regresije v pretekla življenja, pri dr. Janu Eriku Sigdellu, kar mi močno pomaga pri prepoznavanju karmičnih vzorcev tudi iz astrološke karte.

Na Inštitutu sem se prvič srečala tudi z razlago sanj in aktivno imaginacijo, študij namreč temelji na psihološkem modelu Carla Gustava Junga. Sanje so most, ki nas preko njihove razlage, popelje do nezavednih delov naše osebnosti.      

Pri delu uporabljam tudi tarot, ki včasih osvetli določena vprašanja celo bolj kot astrologija.

 

Povežimo se:

Več informacij dobite na spletni strani www.astrologija-artemida.si

Mail: astrologija.artemida@gmail.com

Telefonska: 040 634 503

Svetovanja potekajo osebno v Ljubljani, lahko pa tudi preko skypa, vibra ali telefona. Vabljeni!