Delfini

Delfini me spremljajo že iz otroštva. Ko smo se s sovrstniki igrali vloge živali, sem bila največkrat delfin. Že v najrosnejših letih me je delfin spominjal na svobodo in mi dajal občutek neomejenosti. Zmeraj sem si želela stika z njimi, plavati, biti z njimi, a se mi je ta želja precej spontano uresničila šele v zrelih letih. To je bilo leta 2012 in od takrat redno plavam z njimi ob obalah Kone na Havajih. Govorim o svobodnih delfinih in ne delavcih v vodnih parkih. Da bodo naredili name tako globok vtis, si nisem znala predstavljati. 

Splošno znano je, da so delfini zelo inteligentna bitja. Delovali naj bi s kar 20 odstotki svojih možganov, njihovi zvoki zelo blagodejno in terapevtsko vplivajo na vsa živa bitja, njihovo sposobnost eholokacije uporabljajo za vojaške namene itn. 

KAJ SE JE ZAČELO DOGAJATI OB STIKU Z DELFINI 

Že ob prvem stiku z delfini, ko smo se šele spoznavali, se je zgodilo nekaj nenavadnega. Čeprav sem precej odprta za metafiziko, komuniciram z vodniki, s stvarnikom in intuitivno svetujem ter berem zapise v energiji, se je že pri prvem stiku z delfini zgodil prenos podatkov, a drugačen, kot sem ga bila vajena. Preprosto se je informacija pojavila v moji zavesti. Že takoj sem vedela, da delfini komunicirajo z menoj, in doživela to, čemur pravimo telepatija.

Zelo sem si želela njihove pozornosti, celo kar preveč. Takrat, prvič, so delfini začutili mojo napeto energijo in ostali na distanci. Sporočilo, ki je prodrlo do moje zavesti ,pa je bilo: 

Vidimo te, vemo, da si tukaj. Sprosti se in uživaj. Ko ne pričakuješ nič, lahko pričakuješ vse. 

Ljudje pogosto blokiramo svojo manifestacijo zgolj zaradi pričakovanj in prevelike želje, da se nekaj mora zgoditi takrat, ko smo si to zastavili, in predvsem na način, ki smo si ga zastavili. Zgornje sporočilo je bilo eno večjih spoznanj, ki jih nosim s seboj, še posebej, ko delam z ljudmi v programu Elitni UM, ki je namenjen učinkovitemu uresničevanju. 

Delfini znajo biti v trenutku in uživati drug z drugim, v igri ali na valovih. Delujejo na vibraciji radosti, in ko si v njihovem polju, se te ta vibracija dotakne in telo se samo postavi v ravnovesje. S svojimi zvoki, ki včasih zvenijo kot kliki, pa transformirajo »smeti« v našem polju. Ta sproščenost in mir, neke vrste celo nirvana, ki jo doživiš v stiku z njimi, v oceanu, mediju vode, kjer se lahko prosto giblješ in v katerem tudi informacije potujejo hitreje kot po zraku, pa vplivata na nekaj, kar se samodejno sproži in je zelo pomembno za človeštvo. 

ŠIRITEV ZAVESTI 

Ob večletnem raziskovanju duhovne povezave delfinov in kitov s človeštvom sem utrdila in poglobila samozavest, zaupanje vase, aktivirala intuitivne zaznave in doživela predvsem razširjeno zavest, zato so se mi začele uresničevati ideje, o katerih prej niti sanjati ne bi znala ali upala. 

Kaj to pomeni v življenju? 

Vsa znanja, vse, kar sem se kadarkoli naučila, spoznala, doživela, je prejelo neko novo kvaliteto in dimenzijo. Šla so iz okvirov in se začela sestavljati na zelo svojstven način. Dejansko se iz njihovega polja ne vrneš isti, kot si bil. Nazaj prideš izboljšana različica sebe. Kajti vibracije delfinov, ki subtilno delujejo na našo zavest, celice in srčno čakro, so dovolj močne, da pustijo trajen učinek. Vemo namreč, da naš ego sicer lahko hitro prepiše učinek visokih vibracij in odličnega počutja. Širitev in poglobitev, za katero bi morda v precej energijsko nasičeni Evropi potrebovali nekaj let, lahko ob stiku z delfini in kiti na Havajih dosežemo v nekaj dneh.

Delfine dojemam kot angele morij, medtem ko kite kot modre učitelje, ki krepko spodbujajo odpiranje naše srčne čakre. Ne eni ne drugi pa niso zemeljska bitja. Njihova vloga, kot pravi Joan Ocean, ki je v 80-ih letih prejšnjega stoletja med prvimi začela plavati z njimi, je, da držijo informacijo o Zemlji, torej da držijo energijsko matriko Zemlje. Med drugim so ji delfini pokazali, da lahko oblike prehajajo, se nekako demolekularizirajo in znova postavijo v svojo obliko. 

Vsekakor so delfini prinašalci modre energije in novih, lahko bi rekli duhovnih tehnologij. Vsakič ko sem z njimi, prejmem kakšno pomembno sporočilo in celo nove tehnologije. Nazadnje sem prejela tako imenovano Blue Ray tehnologijo, ki sem jo pred kratkim začela testirati pri svojem delu. Eno pomembnejših sporočil, ki so mi ga predali, pa je povezano z našimi otroki. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je človeštvo na pomembnem prehodu od enega načina delovanja, bivanja, ekonomije, učenja v popolnoma drugačnega. 

Sporočila delfinov 

Da bo ta prehod karseda gladek, pa potrebujemo veliko visokovibracijske svetlobe, ki jo s seboj na ta planet prinašajo tudi otroci, ki se rojevajo. Pri enem od plavanj z njimi je ena od mamic svojega delfinčka dala na zunanji bok, da sem ga lahko videla. To dejanje pomeni, da ti zaupajo. Prišlo je sporočilo, da se uteleša veliko otrok, ki s seboj nosijo kristalno energijo, in da jim je treba pomagati ta energijski potencial obdržati ter uporabljati, saj potrebujemo veliko svetlobe za spremembe, ki se dogajajo. Namreč naši sistemi – starši, šolstvo … – pogosto niso opremljeni za delo s takimi otroki, ki so lahko precej naporni, zato se ta energija lahko ob življenjskih izzivih in hkrati delu z njimi hitro porabi ter upade v svoji vibraciji. 

Prav tako sporočajo, da se krepi kristalinska struktura naših celic, našega DNK. Nekateri to občutijo kot nelagodje, namen tega pa je, da se krepi vaš notranji vid, kot neke vrste nadgradnja televizije, ki jo gledate od zunaj. Zdaj pa se ta pogled, ki prihaja od znotraj, širi in zajema vse, kar je. S tem se širi zavest in vse iluzije, ki jih postavlja 3D-svet, odpadajo, oziroma ljudje spregledajo, pogledajo skozi njih. Gre za osvobajanje. Mi (delfini in kiti) pomagamo držati ta pretok, to energijo in mehkobo v celicah, da ne prihaja do blokad in na koncu do fizičnih ter mentalnih izzivov. 

Širitev, ki se ob stiku z delfini zgodi naravno, je težko opisati. Ta izkušnja kar ne preneha, ampak se kot valovi, ki nastanejo, ko kamenček vržeš v vodo, širi, oddaja vibracijo, ki se z oddajanjem krepi ter se dotakne našega življenja in sveta nasploh na ravneh, ki se jih zavestno morda še niti ne zavedamo. Pravijo, da te delfini, ko te enkrat spoznajo, poznajo za vse življenje.  

Odkar sem leta 2012 prvič plavala s svobodnimi delfini ob obalah Kone, se moja povezava z njimi samo poglablja in s tem se širi tudi moja zavest. Ta pa presega omejitve materialnega sveta, odpira vrata novim tehnologijam, s katerimi lahko izboljšamo življenje tukaj in zdaj, ter k zavedanju o enosti in pomembnosti vloge vsakega posameznika na tem planetu. Težko opišem občutek prisotnosti v trenutku, miru, ljubezni, lepoti in milini, ko si z delfini v modrem oceanu, kjer ni časa, kjer je samo svoboda gibanja in v katerem se informacije širijo hitreje kot drugje.

Tamara Belšak