Pramida

Novica, da imamo primerjalno možnost doživetja kozmične energije po Keopsovi piramidi izpred 2500 let pr. n. št. tudi v Sloveniji, je zato več kot navdušujoča. Duhovnost pozna energijske piramide že tisoče let.

SEDENJE POD PIRAMIDO POŽIVLJA, OMOGOČA ZDRAVJE. BOLEČINA SPOROČA ZASTOJ ENERGIJE.

Novodobno sedenje pod precizno umerjeno sobno piramido pospeši pretok energije v vseh energijskih centrih hkrati. Nekateri so prav zaradi sedenja pod piramido odkrili blokade in odšli pravočasno k zdravniku. Piramidna energija nikoli ne zataji. Ali naredi dobro ali pa z reakcijo opozori na blokado. Piramidne energije vrhunsko opravljajo svojo nalogo.

POLNJENJE ŽIVLJENJSKE BATERIJE S SOBNO PIRAMIDO

Sobna piramida z redno uporabo pomaga pri mnogih zdravstvenih težavah, po poškodbah in tudi po operativnih stanjih. Običajno se ljudje zanjo odločijo prepozno. Veliko prednost pridobijo vsi, ki jo redno uporabljajo, ko so zdravi in polni energije. Tako sproti preprečijo poslabšanja na vseh ravneh bivanja. Pri uporabi sobne piramide gre za celostno energijsko uravnavanje prav vseh v družini, tudi živali in rastlinja. Deset dni pod piramido dvakrat na dan od petnajst do dvajset minut; štiri dni premora; ponavljanje vsaj tri mesece. Ritual krepi imunski sistem in izboljša prekrvavitev, zato je zelo primerna tudi za starejše ljudi in osebe, ki so na vozičkih. Z redno uporabo se manjšajo bolečine, alergije, težave s sklepi, psihične težave, nespečnost, visok krvni tlak, inkontinenca, neplodnost, hitreje se okreva po operacijah in poškodbah ter lajša težave pri hujših neozdravljivih boleznih. REDNA UPORABA SOBNE PIRAMIDE JE ZARES IZJEMNO USPEŠNA PRI TEŽAVAH Z ZANOSITVIJO MLADIH PAROV.

MALA STEKLENA PIRAMIDA ali kar PRVA POMOČ

Mala steklena piramida je žepna »nujnost« in je prepoznana kot prva pomoč. Zakaj? Ker je majhna, priročna, urgentno »nujna« takrat, ko smo brez energije, zaspani, utrujeni, preobremenjeni ali celo izčrpani. Primerna je za vse, ki so celodnevno v akciji ali veliko na poti, v velikem stresu, živčni, nestrpni, morda že depresivni. Z malo stekleno piramido se je mogoče hipoma energijsko napolniti, se odpočiti, krepčilno naspati, saj se negativna energija v bitju in okolju nevtralizira. Zadostuje, da jo za petnajst minut objamemo z dlanmi ali jo položimo na mesto težav (glavobol, migrena, menstrualne bolečine, zobobol …). Nudi tempelj sproščanja, počivanja, meditacije in polno baterijo z novim zagonom, bistre misli in mir. Občuti se hitrejše bitje srca, sproži se odvajanje urina, prebudi se prebava, počutje je podprto z novo energijo.

Zelo je pomembno, da sta piramidi izdelani po zakonitostih, pravilno informirani in uporabljeni po osi sever–jug. Ljudje s srčnim spodbujevalnikom piramide ne smejo uporabljati.

Sobna piramida šteje 10.000 enot po Bovisu, steklena 20.000, človek jih premore le 5.000 do 8.000. Če jih vnesemo več, čutimo mravljince, toploto, mrazenje … Te zaznave sprožijo naravne energijske pretoke, ki prek »kozmičnega interneta« uravnavajo telo, tudi avro in čakre.

ENERGIJSKI PRETOKI IN HRBTENICA

Če želimo, da se energijski pretoki pravilno in obilno pretakajo skozi telo, je nujno, da je poravnana in uravnana tudi hrbtenica (brez bolečin, zategov, napetosti, krivin). S tem pretokom je namreč omogočena pretočnost hrbtenjače, prek katere teče vsa naravna elektrika, ki je hkrati povezana z možgani. V energijskem centru SOS Therapy v skladu z zakonom narave in s strokovnim pristopom skrbijo za KOREKCIJO HRBTENICE (manualna terapevtska obravnava), kjer največkrat pomagajo pri lajšanju bolečin zaradi išiasa, skolioze, migrene, premaknjenih vratnih vretenc, zarotirane medenice, daljše ene noge, bolečin v križu in kolkih zaradi nepravilnega sedenja, bolečin v vratu, ramenih in rokah zaradi računalniške drže, dvigovanja. Pri vseh storitvah uporabljajo energijsko podporo sobne piramide JP. Prav bolečine v hrbtenici lahko pravočasno sporočijo, kje v telesu nastajajo prehude napetosti, energijske blokade ali celo zametki bolezni.

Andreja Paljavec