Energijsko čiščenje

ENEGIJSKO ČIŠČENJE  - DETOKS PROSTORA

Znanost je končno dokazala, da ima energija kozmičen in dinamičen vpliv, ki je fizično prisoten v našemu življenju. Vplivi se kažejo kot svetloba, toplota, zvok, gibanje,… .V feng shui-ju imenujemo energijo chi in velja za vir življenja. Čeprav chi ostaja neviden, pa je to vir, ki omogoča pretok vode, rast dreves in cvetenje rož. Obstaja v naravi in v nas samih, potencial pa je neomejen! V feng shui-ju se energija projicira kot ključni vpliv na naše splošno dobro počutje. Kaže na dobro zdravje, blaginjo in obilje bogastva, srečo v odnosih. To so tisti osnovni in ključni kazalniki, povezani z dobrim feng shui-jem. Z drugimi besedami, skladnost prostora in ljudi, povezanih s pozitivno energijo.

Če uporabimo FENG SHUI znanje na pravi način, bomo ne le določili in razumeli strateška področja našega doma, ampak jih lahko tudi uporabili v našo dobrobit. Preprosto povedano : »Pozitivna energija vpliva na naše življenje na usklajen način; in negativna energija vpliva na naše življenje na škodljiv način. Po energijskem čiščenju so naši prostori kot nepopisan list papirja. In le v takem prostoru lahko žanjemo sadove dobrega feng shui-ja.

Vse premalo se zavedamo energijskih vplivov okolja. Energija je dinamična, se spreminja in 'potuje' z nami. Ko se umažemo, gremo pod tuš. Kaj pa, ko se gibljemo v okolju nasičenem z neugodnimi energijami? Ali kaj storimo, da jih pustimo pred našim pragom? Po navadi se jih niti ne zavedamo. In tako jih dan za dnem vnašamo v naše bivalno in delovno okolje, kjer se nezadržno kopičijo. Naši predniki so poznali nešteto običajev, kako očistiti in tudi zaščititi prostore pred neželenimi energijskimi vplivi. In to so počeli redno! Največkrat so bili rituali čiščenja povezani s prehodom v nov letni čas. Upoštevali pa so tudi, da je potrebno narediti energijsko čiščenje pred selitvijo v nove prostore, pred rojstvom otroka, po prepiru, po bolezni, po smrti,… .

Energijsko čiščenje prostorov je detoks našega bivalnega okolja! Vsi smo že slišali za spomladansko čiščenje, pa za detoks telesa in organov in malo manj o detoksu našega energijskega telesa.  Ne, energijsko čiščenje ni modna muha, je starodavni običaj, ki bi ga moral poznati in izvajati vsak izmed nas.

Pomladni čas je le ena izmed prelomnic v letu, ko se menjajo energije glede na letni čas. Je pa to eden močnješih trenutkov, ko nam narava nesebično pomaga pri pravem energijskem preskoku. Narava nam s svojim ciklusom kaže pot, na nas je le, da ji sledimo.

Kje, kaj in predvsem kako vzdrževati visoko energijsko frekvenco v domu,  pa na delavnici s Tanjo Glažar - Feng shui & Energijsko čiščenje prostorov.

 

Več informacij dobite na spletni strani www.fengshui-tanjaglazar.com

E- mail: info@fengshui-tanjaglazar.com

Telefon: 041 742 888