Ob pomoči taa, najstarejše znanosti o življenju in zdravilne spolnosti, v sožitju z najnovejšimi raziskavami, nam je Mojster taoističnih spolnih modrosti razkril najbolj naravne, izvorne načine spolnega zdravja in vitalnosti ter nam pomagal odstraniti tabuje o spolnosti.

Brez spolne energije ni življenja

Spolna energija je prvotna, primarna energija, brez katere ni življenja. Brez nje nobena celica ne more živeti, obstajati ali delovati. Spolna energije je izvorna življenjska sila. Je vir življenja, življenjske sile. Ko nam poide spolna energija, poide življenje. Spolni organi in spolne žleze so motor našega zdravja, vitalnosti in vir pomlajevanja. Če so šibki, če delujejo nepravilno, upade celotna življenjska energija, nujno potrebna za delovanje naših celic, tkiv ter celotnega telesa. Pomembno je, da razumemo in spoznamo, da je spolnost dejavnost, ki je neizogibna, zato naj postane vir sreče in ne vir bolečine ter manipulacije.

Vir vitalnosti in sreče

Pravilna, zdravilna spolnost širi zdravje, vitalnost in srečo med posameznike, njihovo potomstvo in celotno družbo. Ob pravilni uporabi nam pomaga živeti dlje, srečneje, bolj zdravo in harmonično s partnerjem ter z družino.

Le zdrav posameznik je tisti, ki lahko pomaga sebi in tudi drugim

Ali torej veste, kako je videti pravilna spolnost, ki nam prinaša vse našteto? Pri moških je bistvenega pomena, da med spolnim odnosom po nepotrebnem ne izgubljajo semenske tekočine. Metoda seksualnega kung fuja za zadrževanje semenske tekočine med spolnim odnosom je stara več kot osem tisoč let in je bila do nedavnega tisočletja varovana skrivnost kitajskih cesarjev. Ti so se je naučili od modrecev, ki so svetovali dvoru, na ta način pa so se zavarovali pred impotenco in boleznimi.

Seksualni kung fu

Seksualni kung fu je notranja vaja, ki moškemu omogoča zadrževanje določenih telesnih izločkov, ki so vir neprimerljive energije. Ustavljanja ejakulacije pa ne smemo zamenjati z ustavljanjem orgazma. Metoda seksualnega kung fuja zagotavlja edinstveno in superiorno vrsto orgazma, ki se ponavlja v daljših obdobjih ljubljenja. Užitke tovrstnega ljubljenja moramo obravnavati popolnoma drugače od običajnega telesnega ljubljenja, intenziteta je namreč tako velika, da pogosto vodi k prebujenju duha. Za moške pa je izvajanje metode seksualnega kung fuja nedvomno eden najboljših načinov, s katerimi lahko spolno energijo preobrazijo v življenjsko energijo. Spolnost moškega, ki obvlada to metodo, se bo tako okrepila, da jo bo v svojem življenju občutil kot revolucijo, zagotavlja Mantak.

Vredno si je zapomniti

Mantak je na svojem večdnevnem seminarju ponovno poudaril, da sta ženska in moška spolna vitalnost temelj popolnega zdravja in večne mladosti spolnih središč. Predvsem pa si velja zapomniti, da sta spolna energija ter ljubezen skupaj najmočnejši izvorni energiji, ki ustvarjata življenje, ga ohranjata ter plemenitita.

Knjige Mantaka Chie lahko delno prelistate in kupite tukaj.

Povzeto po članku iz revije Karma+, avtorice Karmen Bezget, voditeljice in ustanoviteljice Females Academy. 

Na voljo sta tudi letna naročnina na revijo Karma+, kjer prihranite 10  %.