Napovedi

Predvideva se, da se bomo soočali s svojimi najglobljimi strahovi. No, le kje drugje bi se lahko skrivali naša tema in senca, če ne ravno v nas samih in naših strahovih. Zato pogumno izzivom naproti! 

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako, kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Grenke izkušnje zato sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem. Premagani izzivi prinašajo najlepšo nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI. 

Pripravite se na nihanja in nepričakovane spremembe. Ne bo konec sveta, bo pa začetek konca ustaljenih sistemov, ki več kot očitno ne delujejo več. 

NA RAVNI SVETA

Na ravni sveta se obetajo močne sistemske spremembe. Preprosto dovolj bo. Mogoči bodo nenadni preobrati in državni udari, ki smo jim priče že zdaj. Energija leta se nikoli ne začne točno na novega leta dan, ampak jo občutimo nežno že z oktobrom. Podobno se energija iztekajočega se leta še vedno občuti do nekako februarja. Svet kot ga poznamo, se dokončno začenja spreminjati. 

SLOVENIJA

Slovenija stopa v osebno numerološko leto pod vplivom števila 8, zaradi katerega se bodo spremembe odvijale predvsem na finančnem področju. Ravno zaradi te osmice bomo zadnjih sunkov ega, pohlepa, korupcije oziroma razkrivanja teh deležni primarno v letu 2020. Za Slovenijo se bo najbolj karmično leto tisočletja (bilo je 2019) nekoliko podaljšalo v 2020, zato lahko največ sprememb pričakujemo ravno v gospodarstvu in vsem, kar je povezano z davki, dajatvami, utajo davkov, delom na črno in podobno. 

Zanimivost:ZDA vstopajo v osebno leto pod vplivom števila 7. V obdobju sedmice je bila Slovenija lani. 

NA RAVNI POSAMEZNIKA

Na ravni posameznika pa se bo spreminjal način, kako delujemo na najbolj osnovni in osebni ravni. Ubadali se bomo torej s svojimi strahovi, preteklostjo, in kar je najpomembneje, z občutkom varnosti. Predvidevati je, da nas bo samo življenje potisnilo iz območja udobja. Zdelo se bo, da padamo iz ene skrajnosti v drugo. Bodimo predvsem iskreni, pošteni ter v svoji integriteti.

Rodili smo se, da bi se razvijali, rasli in bili kar najboljša oseba. A to seveda ni tako preprosto, kajne? Včasih se zdi, da bolj kot smo pošteni, slabše se nam piše. Leto 2019 smo numerologi označili kot najbolj karmično leto tisočletja, pred nami pa se odpira podobno naporno 2020, v katerem bomo nihali iz ene skrajnosti v drugo. Namen je prepoznavanje sebe in vsega, kar nismo. Kadar smo preveč ukalupljeni in vpeti v rutino vsakodnevnih obveznosti, sebe težko spoznavamo, raziskujemo, kaj šele spreminjamo. Bolj kot ne se prilagajamo zunanjim dražljajem. Notranja, prava moč pa se ne skriva v reakcijah, temveč je v naših lastnih akcijah. 

Pripravite se, da boste spoznali popolnoma novo plat sebe … in drugih.

Lili Sorun