Ljubezen

Večerja kot prvi zmenek

Večerja je kar velik izziv. Ženske se obremenjujemo s tem kaj naj jemo in koliko. Nekaterim je na prvem zmenku neprijetno jesti in potem nervozno premikajo hrano po krožniku, jo malo grizljajo, medtem ko jo moški uživajo z velikim užitkom. Zna biti neprijetno. Predvsem je zelo težko govoriti in jesti. S polnimi usti je res neprijetno govoriti in potem je veliko neprijetne tišine. Resnično je večerja veliko bolj intimna stvar, kot si mislimo. 

Naj bo prvi zmenek posvečen komunikaciji. Najdite njen ZAKAJ v življenju in jo sprašujte ter poslušajte, ko o tem govori. Če ste slučajno uspeli prej pridobiti informacijo o njenih hobijih, se lahko odločite za zmenek v tem stilu. Lahko jo peljete drsat,. ali si podajati frizbi, morda na mini golf. Ni težko, če informacije imate, če jih nimate pa uporabite svojo kreativnost in bodite preprosti. Glavno vodilo naj bo iti ven in skupaj početi nekaj zanimivega. 


Večina moških se odloči za klasičen pasiven zmenek in znani repertoar, vendar bo aktiven zmenek vedno ostal v veliko lepšem spominu.. 

Nekaj idej za nepozabni zmenek: 

- Piknik v naravi ali v dnevni sobi – preprosto

- Namesto večernega srečanje jutranje- zajtrk

- Ogled zanimive razstave

- Dogodek – okušanje vin

- Živalski vrt

- Obisk gradu

- Sprehod ob reki

- Biljard ali bowling

- Potep po mestu – bodite humoren vodič

- Karaoke- posluh ni pomemben

- Veslanje…

In ne pozabite na prepovedane teme: - politika, denar, vera, - bivši – (razen če je pozitivno in malo), - ne kritiziramo in ne jamramo, - poslušamo in postavljamo odprta vprašanja https://www.aglaia.si/blog.html#!/blog/posts/Ta-vprasanja-vas-bodo-izstrelila/20 In največ eno ali dve alkoholni pijači 

Prijazen nasvet: dami, ki jo povabite na nenavaden zmenek sporočite kako naj se obleče in obuje, saj bo v visokih petkah težko veslala ali hodila po gozdu. 

Humor in smeh naj bo osnova. 

Zato oblecite nasmeh, je najcenejše in najlepše darilo.

Z ljubeznijo, 

Milena Pleško 

je ustanovila prvo certificirano agencijo za matchmaking v Sloveniji. Profesionalno povezuje resne samske, izključno na osebnem nivoju. To je v celoti off-line storitev, diskretno in zaupanja vredno. Vsakega osebno spozna, se ji posveti in jo poveže po vrednotah željah in ciljih z ujemajočo se osebo. Lahko ji pišete na info@aglaia.si ali jo pokličete na 041 30 80 90 in obiščete njeno spletno stran www.aglaia.si.