Molitev odpuščanja je mogočna molitev za čiščenje in sproščanje karme ter srčnih travm. Ta molitev čisti karmo v času in prostoru ter nam dovoli, da ozdravimo kar koli do tega trenutka. Če ste se, na primer, sprli z nekom in se nato zaradi tega počutili slabo, lahko odpustite sebi in drugi osebi za kakršno koli karmo, ki je bila ustvarjena v prepiru, ne glede na to, ali se je to zgodilo včeraj ali pred 20 leti. Odpuščanje je vedno učinkovito. Kadar ne odpuščamo, lahko naša energija postane blokirana ter nas ovira pri delanju velikih korakov naprej v naših življenjih.

MOLITEV ODPUŠČANJA

Božanskost, Duh, Vir, prosim, pomagajte mi doseči stanje odpuščanja komur koli in čemur koli, kar me je prizadelo, zavedno ali nezavedno, vse od začetka časa do sedanjega trenutka. Zdaj jim odpuščam in sproščam vso energijo preteklosti.

Božanskost, Duh, Vir, prosim, pomagajte mi doseči stanje odpuščanja sebi za kakršno koli bolečino, ki sem jo prizadejal(a) drugim, zavedno ali nezavedno, vse od začetka časa do sedanjega trenutka. Zdaj si odpuščam in sproščam vso energijo preteklosti.

Božanskost, Duh, Vir, prosim, pomagajte mi doseči stanje odpuščanja sebi za kakršno koli bolečino, ki sem jo prizadejal(a) sebi, zavedno ali nezavedno, vse od začetka časa do sedanjega trenutka. Zdaj si odpuščam in sproščam vso energijo preteklosti.

Priklicujem moč Milosti in odpuščanja, da preobrazijo moje telo, um in srce, ko se vračam k svoji božanski nedolžnosti. In tako je.

Dovolite si še naprej počasi in globoko dihati, medtem ko opazujete, vidite in občutite, kako se stara karmična energija umika. Ponovite molitev še dvakrat oziroma tolikokrat, dokler ne začutite, da je proces zaključen.

BREZ PODROBNOSTI

Ena izmed čudovitih stvari pri tej molitvi in drugih zdravilnih molitvah akaških zapisov je ta, da vam ni treba vedeti podrobnosti. Ni vam treba poimenovati osebe ali se spomniti oziroma podoživeti situacije. Pogosto se izkaže, da obstaja več različnih med sabo povezanih življenj, ki povzročajo čustvene bolečine - smo neskončna bitja, ki imajo za sabo že stotine in stotine življenj. Doživeli smo že vse, in to ne samo enkrat. Karmo iz prejšnjega življenja lahko počistite, ne da bi se spomnili tistega življenja.

 

Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Dostop do Akaških zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanje in osebne rasti, ki je na voljo tudi v naši spletni knjigarni.