Neale, hvala za ta intervju in kmalu se vas bomo veselili v Sloveniji. Nam lahko zaupate, kako to, da ste se odločili, da nas boste obiskali?

Hvala za povabilo na ta pogovor kot tudi v Slovenijo. Menim, da Slovenci potrebujete tisto, kar potrebujejo ljudje po vsem svetu trenutno, in to je pot do notranjega miru. Sam sem ga našel skozi povezavo z Bogom in menim, da so take povezave bistvene v časih, ki so dokaj stresni. Ljudje po vsem svetu imajo toliko vprašanj. Nikoli še nismo bili priče toliko političnim, socialnim, ekonomskim spremembam, ki se vse odvijajo istočasno. Za mnoge to ni preprosto. In želim si deliti sporočila, ki pomirjajo v teh časih. 

Kaj lahko pričakujemo januarja na vašem seminarju?

Z vami bi rad delil nekaj, česar še nisem. In sicer vam bom predal deset specifičnih orodij, ki stkejo bistveni odnos z Božanskim, ki je tudi vir miru. Povedal vam bom tudi o povezavi uma in duše ter kako slediti svoji življenjski misiji, kar je bistvo tega, zakaj smo sploh na Zemlji. Vse bo postalo bolj jasno. Želim vam pričarati mir, radost in zadovoljstvo. In tega obiska se resnično veselim. Tudi na družabnem omrežju sem zato s ponosom objavil svoje veselje ob obisku vaše dežele. 

Omenili ste čase, ki so težki. Veliko ljudem se zdi, da jim bodo stvari nekako »spodletele« ravno zaradi vseh teh sprememb. Kaj pravite vi na to?

V svojih knjigah Pogovori z Bogom sva z Bogom zapisala, da je neuspeh pravzaprav samo naše dojemanje neke resničnosti, saj neuspeh v resnici ne obstaja. Tisto, kar ljudje opisujejo kot neuspeh, je pravzaprav pot spoznanj. Je proces. So izkušnje, ki jih iščemo, da bi na koncu spoznali, kdo smo in kakšne so naše resnične možnosti. Nemalokrat ste brali o zgodbah neuspeha, ki pa so se nato preobrnile v velike, uspešne zgodbe ravno zaradi izkušenj neuspeha. 

Torej gre le za odnos?

Lahko bi tako rekli. Odnos do lastnih izkušenj. Sprejemanj le-teh. Ne moreš spoznati, kdo si, če ne spoznaš prej, kdo nisi. Ne kaznujte se več za dosedanje izkušnje. Vedno lahko izberete nove. Tudi v tem trenutku, ko to berete, lahko izberete nove izkušnje. Bolj uspešne, če tako želite. 

Veseli bomo, če nam boste pri tem pomagali. Smo majhna država in tukaj se zdi, da je uspeti težko. Vi pa nam sporočate, da se vse lahko spremeni?

Ko začutite možnosti, da se v vsakem trenutku vse spremeni, se tudi res spremeni. Nemudoma vas prevzame hvaležnost. Hvaležnost za vse padce in vzpone. Prepoznate zaklade, ki so se vam zdeli tako zelo skriti. Ob mojem obisku vam bom pokazal poti, ki potrjujejo trditve Boga, kot sta »A poslal ti nisem drugega kot angele« in »Dal ti nisem drugega kot čudeže«.

 

Celoten intervju si lahko preberete v reviji Karma+, ki izide v četrtek 30.8. in bo od takrat naprej na voljo na naši spletni strani in v vseh večjih trafikah.

Na voljo je tudi letna naročnina na revijo Karma+, kjer prihranite 10 %.