Zelena magija

Zelena magija je dolgo časa veljala za skrito magijo, ki so jo upravljali samo nekateri izbrani mistiki in čarovniki, ironično pa je ta bila hkrati ves čas vsem na očem. Tako so bili mnogi ljudje v stiku z njo, prav tako so mnogi delali z njo, a se tega sploh niso zavedali. A zavest ljudi se spreminja. Stara prepričanja izginjajo, nesmiselna pravila ega se rušijo, ljudje pa so se ob vsem tem začeli vračati k svojim dušnim resnicam o tem, kdo so, kaj v resnici zmorejo in kako lahko obilneje živijo svoja življenja. In ena izmed teh ključnih resnic je resnica o obstoju in delovanju zelene magije. 

ALI SPOŠTUJETE NARAVNE ZAKONE? 

Zelena magija je ena izmed najčistejših oblik alkimije v našem Vesolju. Njen izvor prihaja iz narave, ki je alfa in omega njenih energij. Od tod tudi njeno ime. Danes lahko z njo dela tudi moderni človek. A samo tisti, ki v sebi nosi veliko spoštovanje do matere Zemlje, živali, rastlin in naravnega okolja. Zelena magija namreč upravlja svojo alkimijo v skladu z naravnimi zakoni in tisti, ki jih spoštuje, hkrati pa ima alkimistično znanje, lahko v svojem življenju ustvarja nekaj, kar bi mnogi poimenovali ... čudež. 

Zelena magija tako daje obrede in uroke za ustvarjanje obilja, rodovitnosti, ljubezni in miru. Človek, ki prebudi mistika v sebi in ima čisto srce, lahko s temi obredi pospeši ustvarjanje obilja v svojem življenju, zaščit, ki ga varujejo, gradi in harmonizira odnose s svojimi ljubljenimi, odpira eterične povezave v duhovnost.

MNOGI GLEDAJO, A NE VIDIJO. MNOGI POSLUŠAJO, A NE SLIŠIJO. LJUDJE
SO NARAVNA BITJA, A MNOGI NISO NITI V STIKU Z NARAVO.

ZELENI MAG SE SKRIVA V VSAKEM IZMED NAS 

Mnogi ljudje so zapadli v okvire lastnega ega, zato ne vidijo, česa vse smo zmožni in kakšna znanja so nam na voljo. Vendar če odpremo svoje srce in um, potem lahko vidimo resnično naravo vsega, kar nas obdaja. Živali, rastline, nebesni pojavi, sonce, luna, voda, vreme, zelišča, kristali ... Vse našteto nosi skrite energijske zapise, ki lahko človeku pomagajo živeti bolje. 

Človeku ni treba samemu narediti vsega, mora pa prositi za pomoč. Ko to naredi, pomoč pride. Zelena magija je podprta z mnogimi duhovnimi energijami, ki nam s svojo visoko zavestjo pomagajo graditi našo zemeljsko resničnost. Obstaja sfera bitij, ki se aktivirajo
takrat, ko jih prosimo. To so bitja, ki so nosilci izjemno visokih zavesti, soustvarjenih iz alkimistične in naravne energije. Zelena magija je naravna magija ... in ljudje smo bitja narave. Torej se v vsakem izmed nas skriva ... zeleni mag. Čarodejka. Čarovnik. 

POZNAVANJE NARAVNIH CIKLOV 

Tisočletja že ljudje delujejo ob pomoči naravnih energij in poznavanja naravnih ciklov. Ali ste vedeli, da je vaša energija drugačna ob polni luni kot pa ob mlaju? Ali ste vedeli, da je regeneracija telesa hitrejša, če ga z urokom povežete z ustreznimi zdravilnimi elementi Zemlje? Ali ste vedeli, da obstajajo bolj in manj primerni časi za podpis npr. poslovne pogodbe? Ali ste vedeli, da lahko očistite svojo hišo negativnih energij in preprečite vstop slabih, če le poznate obrede za to? Ali ste vedeli, da lahko okrepite svoje finance, zamenjate
službo, odprete podjetje ... hitreje, če le veste, na katere energije zelene magije se obrniti? Kaj mislite, od kod prihaja energija obilja, financ? Pa energija vitalnosti, zdravja? Iz narave. Ona je nosilka in zagotavljalka vse teh energij, ki jih moderni človek potrebuje v svojem življenju zato, da lahko iz njih ustvarja svojo srečo in smisel. 

Ob prebranem pa se zagotovo sprašujete, zakaj ta znanja niso na voljo javno. Zakaj jih nihče ne uporablja? 

Zato, ker so se ljudje odmaknili od svoje notranje modrosti in samega sebe. Zato, ker so ljudje začeli iskati resnico zunaj sebe. Tako so izgubili moč videti tisto, kar je resnično pomembno. Mnogi gledajo, a ne vidijo. Mnogi poslušajo, a ne slišijo. Ljudje so naravna bitja, a mnogi niso niti v stiku z naravo. Ljudje čutijo, a mnogi te občutke zatirajo z vsiljenim razumevanjem. Ali lahko potem ob vsem tem tisti tihi notranji čarovnik, čarodejka, ki je v stiku z naravo, tisti močan in moder notranji jaz, ki ve, kako se živi prav, sploh postane slišan(a)? Ne. Zelena magija ni samo mistična veda, rezervirana za tiste, ki jih to zanima. Zelena magija je rešilna bitka za mnoge, ki so se izgubili v tem svetu, kajti prek svojih znanj, uvidov, tehnik in razumevanj človeka zopet vrača k njegovi notranji inteligenci, krepi njegove naravne moči, ki jih ima, in odpira pogled na možnosti, ki so mu na voljo. Ljudje ne izkoriščajo niti pet odstotkov svojih možnosti in potenciala. To pa zato, ker ne vidijo, kaj vse je mogoče. Čas je, da se to spremeni. Čas je, da se ljudje ponovno povežemo z virom – naravo, ki je v svoji osnovi čarodejka.

Cristy Žmahar