Akaški zapisi

JE VAŠE ŽIVLJENJE VNAPREJ DOLOČENO?

Akaška Bitja svetlobe povedo, da nič v tem življenju – ali katerem koli življenju tukaj na Zemlji ali v drugi dimenziji – ni zacementirano. Naše duše še posebej rade prihajajo na Zemljo, ker imamo prosto voljo. Uživamo v procesu rasti skozi izkušnje. To je sicer lahko videti kot izziv ali napor v našem življenju, vendar smo to pogosto "napisali" v naš dušni načrt, da smo ustvarili priložnost za rast in učenje na posebnem področju.

Bitja svetlobe nas želijo opomniti, da se lahko v katerem koli trenutku prebudimo in zavemo resnice o tem, kdo smo kot božanske duše, povezane z Virom. Že samo z zavedanjem "Jaz sem božansko bitje" dvignete svojo vibracijo, kar vam pomaga pri soočanju z negativno energijo, s trpljenjem ali strahom.

ODPIRANJE AKAŠKEGA ZAPISA

Z odpiranjem akaškega zapisa se zavestno pomikate proti vibraciji vira, najvišji dostopni vibraciji. To je eden od odgovorov, zakaj delo v vašem zapisu prinaša takšno preobrazbo: dvigate svojo vibracijo in se spomnite Božanske resnice o tem, kdo ste, ter prejemate informacije, ki pomagajo egu/osebnosti/umu razumeti težave iz višje perspektive.

Doslej sem nanizala že vrsto vprašanj, ki vam lahko pomagajo, kadar se borite s težavami ali z neko življenjsko tegobo. Če obstaja nekaj v vašem življenju, kar vas onesrečuje, se zavedajte, da niste sami, saj se to prej ali slej zgodi vsem nam. Tedaj pomislimo: "Kaj, za vraga ?! Zakaj se je ta situacija pojavila v mojem življenju? Opravljam svoje delo! Trudim se ostati na svoji poti, biti dober človek. In še vedno toliko stvari ne gre po načrtu!"

PRIDOBIVANJE INFORMACIJ

Naslednji postopek je dobro narediti, kadar trpite ali imate težave ali se vam ponavljajo določene situacije oziroma problemi. Kot velja tudi za ostala vprašanja in postopke, ki sem vam jih predstavila v knjigi, jih lahko uporabite v različnih situacijah. Ta postopek vam bo pomagal pri poglabljanju v to, kaj se dogaja v ozadju določene situacije. Naslednja vprašanja so široka, a še vedno dovolj specifična, da pomagajo pridobiti pomembne informacije:

  • Ali obstaja vnaprej določen dogovor v tej situaciji? Z drugimi besedami, ali moram razrešiti karmo? Se moram naučiti lekcije? Zaceliti rano?
  • Ali sem kaj spregledal(a) ali se ne spomnim nečesa, kar bi bilo potrebno v tej situaciji?
  • Česa se ne zavedam?

Dajmo zdaj vaditi uporabo teh vprašanj. Pomislite na nedavno težavo v svojem življenju (želim si, da bi bili vsi brez težav, toda kot smo mnogi opazili, se običajno dogaja nekaj, kar bi radi razrešili). Morda se vam je ravno okvaril avto in morate kupiti novega. Ali pa morda vaše razmerje ni vedno idealno. Mogoče je, da se borite z vedenjskimi težavami svojih otrok. Ali pa si želite nove službe, ker vam ni všeč šefov odnos oziroma ker vas je prezrl pri napredovanju.

VPRAŠANJA

O čemer koli, kar se vam trenutno dogaja, povprašajte v svojem akaškem zapisu: "Ali sem v prejšnjem življenju sprejel(a) zaobljubo, ki je povezana s to situacijo ali vzorcem? Kako ji sledim? Ali obstaja kaj v zvezi s to težavo, kar sem prišel(la) predelat glede te osebe ali te službe? Ali obstaja karma, ki sem jo prišel(la) zaključit, ki igra vlogo v tej situaciji? Ali obstaja karma, ki jo je treba zaključiti, lekcija, ki se je je treba naučiti, rana, ki jo je treba zaceliti, nekaj, česar se ne zavedam, da se moram naučiti, kar zadeva to situacijo?"

PRETEKLOST

Včasih se znajdemo v situaciji s šefom, za katero menimo, da ni svetla ali prijetna, vendar je lahko resnica ta, da smo se prišli od njega nekaj naučit o sebi ali zaključit karmo ali izpolnit zaobljubo. Ne vedno, vendar pogosto, pridejo ljudje v naše življenje z razlogom. Vaša odgovornost je ugotoviti, kateri razlog to je. Katere so podrobnosti te predhodno dogovorjene zadeve. Gre za dušno pogodbo? Kaj je zapisano v tej pogodbi? Je namenjena zaključevanju, rasti ali podpori?

Drugi del tega procesa pa je odgovoriti na naslednja vprašanja: "S čim prilivam olje na ogenj: s svojim sebičnim odnosom ali svojo osebnostjo? Kateri del mene podpihuje ta spor ali to trpljenje?" To je napredna vaja, zato si vzemite dovolj časa, da se poglobite v odgovore. In vedno uporabljate svoj dnevnik, da zapišete vprašanja, ki ste jih zastavili, in odgovore, ki jih prejmete.

ŠE VEČ VPRAŠANJ

Tak način spraševanja lahko resnično spremeni vaš pogled na svet. Ko začnemo postavljati vprašanja, kot na primer "Kakšno vlogo jaz igram v tem sporu? Za kateri del sem odgovoren(na) jaz?", se začnemo soočati s stvarmi, ki smo jih ustvarili v teh situacijah, bodisi v sedanjem trenutku ali v drugem življenju. Opazili boste, da boste v primeru, ko se znajdete v težki situaciji ali se borite s težavo, že samo s tem, da odprete svoj akaški zapis in zastavite nekaj od teh vprašanj, bolj odprti in pripravljeni za velike spremembe ter premik v svojem življenju in pogledu nanj. Preizkusite naslednja vprašanja: "Kako se lahko ozdravim v tej situaciji? Kako jo lahko sprostim z lahkoto in milostjo? Ali je kaj prikritega ali zakritega, kar me ovira pri sproščanju tega?"

Eno od največjih daril, ki jih prejmemo ob delu z akaškimi zapisi, je sposobnost videti veliko sliko in doživeti trenutke spoznanja, da vse ni tako, kot je v mnogih situacijah videti na prvi pogled. In ob pomoči svojega akaškega zapisa se lahko vedno odločite, da greste še globlje. Z iskanjem skritih razlogov lahko najdemo odgovore, ki nam bodo pomagali ne le v tistem trenutku, temveč tudi dolgoročno. Ni bolj posebnega trenutka od tistega, ki ga doživite, ko spoznate svojo resnico in vir globoke ljubezni ter spoštovanja do poti v tem življenju. Bitja svetlobe akaških zapisov so vedno tu, pripravljena, da vam služijo v obliki najpomembnejše in najglobje izkušnje. Vse, kar morate storiti, je... vprašati!

 

Še veliko več si lahko preberete v knjigi Neskončna modrost Akaških zapisov, ki jo najdete v naši spletni knjigarni.