V vrečki ni artiklov.

Intervjuji

Pogovor s Savino Atai

07.12.2017 18:40

Nimam želja. Nimam strahov. Svobodna sem.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Zvezdano Mlakar

11.12.2017 10:45

Moja pot k sebi.

Zvezdana Mlakar je bila dolgo javnosti poznana predvsem kot igralka, potem pa se je pred leti začela prikazovati v čisto drugi luči. Ta luč je bila jasna, iskrena in tako vabljiva, da ji je sledil marsikdo. Danes je Zvezdana postala vzor, kako slediti samemu sebi, in navdih, da se prebudimo, sprejmemo tisto, kar je nujno, in odvržemo vse odvečno.ž

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Jadranko Juras

29.12.2017 11:07

Zemlja ni last človeka, mi smo zgolj gostje na njej!

Jadranko Juras poznamo kot izjemno pevko in tudi kot veliko zaščitnico živali. Veganka, ki po svojih najboljših močeh pomaga živalim, da jih ne bi doletela žalostna usoda, meni, da bo moglo preteči še kar nekaj časa, da bomo na tem področju postali bolj zavedni in odgovorni.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Ordinaciji Dao TKM se je nedavno pridružil zdravnik tradicionalne kitajske medicine Cheng Ping z več kot 35-letnimi izkušnjami, ki jih je pridobival že ob stažiranju med študijem na priznani pekinški univerzi za tradicionalno kitajsko medicino ter kasneje v bolnišnici in na pekinškem inštitutu za znanost. S svojim bogatim znanjem pomaga Slovencem do boljšega zdravja, ob tej priložnosti pa smo se z njim pogovarjali o tem, kako zdravi smo Slovenci, katere slabe navade opaža pri nas in kako si lahko pomagamo pri najpogostejših boleznih.

CHENG PING je sodeloval na več mednarodnih konferencah o tradicionalni kitajski medicini (TKM), izvedel več raziskav in napisal številne članke s tega področja. Po upokojitvi ga je pot prinesla še v Slovenijo. Dr. Cheng je poleg svoje strokovnosti izredno pozoren in sočuten, zato mu vsi, ki ga spoznajo, pravijo, da se čuti, da svoje poslanstvo opravlja z vsem svojim srcem. Preberite, kakšne nasvete je tokrat delil z nami. 

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil Cangura Admin

Pogovor z Manco Košir

29.01.2018 09:19

Smrt je moja največja učiteljica življenja.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Marjanom Ogorevcem

15.03.2018 08:03

Marjan Ogorevc je v svetu duhovnosti izredno cenjen in spoštovan. Njegovi nauki so pomagali duhovno zrasti ogromnemu številu ljudi in čeprav individualnih terapij zadnja leta ne izvaja več, svoje delo nadaljuje z javnimi predavanji, predavanji v šoli za bioterapevte in vodenjem duhovnih potovanj. Nekje med vsemi temi zaposlitvami pa je našel čas za izčrpen pogovor z nami. Med drugimi smo z njim spregovorili o tem, zakaj je po njegovem mnenju lahko avtomehanik bolj duhoven od guruja, zakaj je holističen pristop do človeka tako zelo pomemben in kako hitro lahko ljudje dvignejo svojo raven zavesti.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Mojstrom Del Pe

11.04.2018 08:28

Mojster Del Pe je sodobni modrec in učitelj življenja, ki s svojimi dognanji pomaga ljudem širom sveta. Tudi v Sloveniji ima mentorje, ki po njegovih metodah ljudem z različnimi psihološkimi in fizičnimi zdravstvenimi težavami pomagajo do boljšega zdravja. Je avtor mnogih knjig, ustanovitelj BElife Institute for Higher Consciousness (BIHC), šolanja, ki ga mnogi imenujejo kar Harvard duhovnih znanosti, ter življenjski mentor nekaterih svetovnih voditeljev in podjetij, kot so Sony, Colgate-Palmolive, IBM in drugi. Odraščal je na Filipinih, danes živi v ZDA, Slovenijo pa rad obišče, saj pravi, da ima naša država prav posebno energijo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Točno leto dni nazaj je izšla knjiga pisateljice Barbare Fužir: Reci življenju JA, ki je bila v 2 mesecih razprodana, kar je za Slovenijo v teh časih pravi dosežek. Knjiga govori o življenju Andreje Novak, energijske terapevtke, predvsem o tem, kako jo je življenje neizprosno vodilo v izpolnitev svojega poslanstva. Knjiga je nadvse zanimiva, saj se vsak bralec kar naenkrat znajde v lastnem procesu spoznavanja svojega življenja in samega sebe.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor s Cristy Žmahar

30.07.2018 08:15

Cristy Žmahar je ženska, ki je na svoji koži izkusila, kako lahko na človeka vpliva stres. Kot mnogi mu je dolgo poskušala ubežati na različne načine. S sprehodi, prepiri in z vzkipljivostjo, celo s paranjem vzmetnice z nožem. Nič ni pomagalo, vsaj ne za dolgo. Dokler ni odkrila sebe in tako tudi sreče. V pogovoru nam je ta zanimiva sogovornica razkrila, kako se je soočila sama s sabo in svojimi sencami ter se osvobodila.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Lisa Barnett je mednarodno priznana avtorica, učiteljica in zdravilka, ki ji je bila tesna povezava s svojo dušo položena tako rekoč že v zibelko. Njena knjiga Neskončna modrost akaških zapisov je v Sloveniji postala velika uspešnica. Lisa nas v njej skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje akaških modrosti in nas v petih korakih nauči, kako dostopamo do nečesa, kar je bilo še pred desetletji dostopno izključno velikim mistikom, orakljem in jasnovidcem.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2