Pranic Healing

Kaj je Pranic Healing

Vsako živo bitje sestavljata dva telesa: vidno fizično telo in nevidno energijsko telo. Vidno fizično telo lahko vidimo, se ga dotaknemo in ga po videzu prepoznamo. Eterično telo pa je nevidna svtlobna energija telesa, ki prežema fizično telo, ga oskrbuje z življenjsko energijo iz okolja in ščiti pred zunanjimi energijskimi vplivi. Jasnovidci to telo imenujejo eterično telo ali eterični dvojnik.

Pranic Healing je starodavna znanost in umetnost zdravljenja, kjer se prana iz okolja uporablja za lajšanje domala vseh psihofizičnih težav in pospeševanje procesov samozdravljenja.

Pranic Healing je praktična, nežna in enostavna komplementarna metoda energijskega zdravljenja brez dotika. Zasnovana je na osnovi naravnih zakonov kjer terapevt s pomočjo enostavnih gibov rok pospešuje procese samozdravljenja. Pranic Healing se lahko nauči vsak in jih lahko izvaja tako na sebi kot na drugih.

Prana skrbi za nemoten pretok tako v okolju kot v telesu in ohranja telo pri življenju in zdravju. V različnih kulturah se za življenjsko energijo uporabljajo različni izrazi. Na primer v Grčiji se imenuje pneuma, v Polineziji mana, na Japonskem Ki, Kitajci jo imenujejo Chi, v Hebrejščini ruha – kar pomeni dih življenja, v Indiji pa jo imenujejo Prana. Od tod tudi izvira ime Pranic Healing.

Sodobni Pranic Healing zajema celosten holističen pristop zdravljenja na energijski ravni. Terapije se izvajajo brez dotika, saj se izvajalec ukvarja zgolj z energijskim telesom človeka, ki ga sestavljajo avra, 11 glavnih energijskih centrov – čaker in ostalih manjših čakrah, ki se nahajajo na sklepih in organih.

Sodobni Pranic Healing deluje na principu čiščenja in polnjenja. Sprva je potrebno iz avre in čaker očistiti stresno hromilno energijo, ki ovira energijski pretok v telesu, nato pa se jih napolni s svežo prano. Ko so avra in čakre očiščene in napolnjene s svežo prano, se sprostijo in energijsko napolnijo meridijani (znani iz kitajske medicine), ki potem dovajajo energijo v različne vitalne organe in sisteme v telesu.

Ta proces v telesu sproži in pospešuje delovanje univerzalnih procesov samozdravljenja. Tako se lahko z enostavnimi tehnikami lajša in zdrav skoraj vse vrste zdravstvenih in psihofizičnih težav.

Stres, poškodbe ter slabe življenjske navade kot so nepravilna in nezdrava prehrana, negativne izkušnje, ponavljajočese negativne misli, ki povzročajo čustvene blokade in drugi vplivi, ki povzročajo moten energijski pretok sprva razvijajo motnje v avri in čakrah. Šele na to se težave pričnejo pojavljati na fizičnem telesu v obliki psiholoških in fizičnih bolezni. Ko se avra in čakre očistijo in napolnijo s svežo energijo, si fizično telo opomore in ozdravi samo.

Sodobni Pranic Healing je po več desetletnih študijah in raziskavah s pomočjo skupine visoko razvitih jasnovidcev in zdravnikov uradne medicine razvil Filipinski Mojster Choa Kok Sui. Tako je na osnovi razumljivih, preverjenih in utemeljenih dokazov nastal Sodobni Pranic Healing, ki spada v najvišjo (5.) stopnjo zdravljenja.

Pranic Healing danes prenašajo in poučujejo visoko izobraženi in izurjeni inštruktorji Inštituta za notranje študije INC© iz Filipinov, ki združuje že več kot 120 držav in več kot 2 milijona ljudi po vsem svetu.

Sodobni Pranic Healing ni nadomestilo tradicionalne zahodne medicine temveč je lahko njeno dopolnilo, katerih tehnik se lahko nauči prav vsak.

Ko občutite energijo in skozi prakso razvijete svoje sposobnosti imate življenje in usodo v svojih rokah. Z razumevanjem in tehnikami lahko izboljšate svoje življenje na vseh področjih.

Razširite svoja obzorja z uporabo širokega znanja Pranic Healing tehnik in privlačite harmonijo, mir in bogastvo v svoje življenje in vaš dom ter izboljšajte svoje zdravje, medsebojne odnose, vaše delo in življenje na vseh področjih.