V vrečki ni artiklov.

Odnosi

Ko enkrat namreč uvidiš resnico in ko znaš videti bistvo, ki je očem velikokrat prikrito, postane jasno, da so časi slepega uboganja in ukazovanja z zelo dobrim razlogom zapustili učilnice in da v tem pogledu vračanje nazaj nikakor ne bi bila dobra rešitev.


Rezultat iskanja slik za spermstvo staraša otoka v šolo

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast Odnosi Objavil Cangura Admin

V petek, 12. 10. 2018, je najbolj priznanega taoističnega mojstra na svetu, Mantaka Chio, v Sloveniji pričakalo več kot 150 ljudi. Mojster nam je prečudovito predstavil kapljice mogočnega oceana zdravilne spolnosti, v katerega smo se skozi seminarje, ki so sledili, počasi skupaj potapljali in se podajali vedno globlje in globlje v skrivnostne, stoletja varovane taoistične modrosti o spolnosti, spolni vitalnosti in multiorgazme ...


Rezultat iskanja slik za mantak chia

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje Odnosi Objavil Cangura Admin

Na vsakem koraku lahko srečamo ljubezen. Vprašanje je, ali jo opazimo in ali si jo dovolimo občutiti. Le čisto srce je tisto, ki zmore polno nositi ljubezen, jo izražati v odnosu z drugimi in občudovati v svetu. Ljubezen gane vsako celico našega telesa, popolnoma nas lahko spremeni.Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi Objavil Cangura Admin

Na najrazličnejše načine ljudje razmišljamo o ljubezni, delimo svoja z njo povezana doživetja in prepoznavamo v sebi hrepenenje po tem, da bi jo živeli z drugimi v svojem vsakdanu. Če pogledamo globoko vase, lahko ugotovimo, da ljubezni pravzaprav ne poznamo, čeprav se velik del našega življenja vrti okrog nje.


Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast Odnosi Objavil Cangura Admin

Kaj in komu naj verjamem?

27.01.2020 09:28

Če vas je pritegnil ta naslov, ste se morda znašli med tistimi, ki ne vedo, kaj in komu naj verjamejo. Med tistimi, ki morda verjamejo samo sebi (kar je pravzaprav tudi prav), ali pa med onimi, ki raje ignorirajo kup vseh informacij, ki smo jih deležni, in verjamejo samo tistemu, kar vidijo in doživijo. Svojim izkušnjam torej. Pa vendar bi se rada dotaknila teme, kaj verjeti in komu, saj se mi zdi zelo pomembna. Zakaj?


Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost Osebna rast Odnosi Objavil Cangura Admin

Tokratni zapis nekaj več pozornosti namenja čustvom. Razkrila bom tri dejstva o čustvih, za katera verjamem, da bodo pomembno vplivala na naše razumevanje svojega delovanja in čustvovanja. Pa poglejmo, katera so.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi Objavil Cangura Admin

Ljubezen in pečene paprike

25.02.2019 14:55

Večerja je kar velik izziv. Ženske se obremenjujemo s tem kaj naj jemo in koliko. Nekaterim je na prvem zmenku neprijetno jesti in potem nervozno premikajo hrano po krožniku, jo malo grizljajo, medtem ko jo moški uživajo z velikim užitkom. Zna biti neprijetno. Predvsem je zelo težko govoriti in jesti. S polnimi usti je res neprijetno govoriti in potem je veliko neprijetne tišine. Resnično je večerja veliko bolj intimna stvar, kot si mislimo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi Objavil Cangura Admin

Ljubezen in pečene paprike

25.02.2019 08:47

Včasih se mi zdi, da se moškim kar malo zatika pri idejah za prvi zmenke.  Po navadi se vrti okoli treh možnosti in sicer večerja, kino, ali večerja in sprehod in klišejska vprašanja.  Predvidljivo in ne preveč zanimivo. Dejstvo je, da bi vsi radi nekaj drugačnega in posebnega a v strahu pred tem, da ne bi storili napake in si zaprli priložnosti za naprej enostavno večina moških ne upa posegati po drugačnosti. 


Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi Objavil Cangura Admin

Kaj nam prinaša leto 2019?

07.01.2019 08:44

Verjamem, da bo letošnje leto leto mladih in mladih po srcu. Obeta se nam dinamično leto, polno preobratov, morda malce nestabilno, a načeloma prijetno, po drugi strani pa tudi odgovorno in delovno leto.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi Objavil blog blog

Kaj nam prinaša november?

06.11.2018 08:01

Letošnji november smo začeli z upadajočo Luno v levu, a že v drugem tednu, natančneje 7.11. bomo imeli mlado Luno v škorpijonu. Glavnina astrološkega dogajanja bo prav v obdobju Lunine rasti, med mlado in polno Luno, najpomembnejše vloge pa si bosta izmenjaje podajala Venera in Merkur.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi Objavil blog blog
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2