Zavest

Evolucija se nadaljuje, kar lahko vidimo tudi sami na lastne oči. To, kar je bila včeraj iluzija, je danes resničnost. In to, kar je danes resničnost, bo jutri iluzija. Vedno več ljudi se prebuja iz začaranega sna nevednosti in pozabe ter se zaveda, da ima življenje za ponuditi še veliko več. Vedno več posameznikov tako danes prebuja svoje skrite ali pozabljene potenciale in moči z namenom ozdraviti sami sebe in podpreti druge pri njihovem samozdravljenju. 

Munay Ki

Munay Ki je v naš sodobni svet prinesel dr. Alberto Villoldo, ki je zamenjal svoj laboratorij za enosmerno letalsko karto do Amazona in par pohodniških čevljev, saj je spoznal, da če resnično želi razumeti, kako um deluje na bolezni oziroma zdravje fizičnega telesa, se mora odpraviti v Južno Ameriko in poiskati še živeče avtohtone prebivalce deževnega pragozda. Po 25-letih bivanja s šamani in zdravilci Južne in Centralne Amerike je bil blagoslovljen, da ponese v svet Munay Ki kot podporo celotnemu človeštvu pri tako pomembnem in edinstvenem dogodku, kot je prehod iz stare v novo resničnost. 

Ko bo vsak ozdravil sam sebe, bo svet ozdravljen

Munay pomeni Ljubezen in Ki pomeni Moč. Munay Ki tako pomeni Moč Ljubezni. Starodavne Inka iniciacije so bile posredovane v naš sodobni svet z namenom, da nas podprejo pri našem osebnem zdravljenju, kot tudi DNK aktivaciji in aktivaciji Homo Luminousa.

Munay Ki je sklop devetih ritualov. Prvi štirje so temeljni in so namenjeni našemu samozdravljenju: ritual vezi zaščite in moči, ritual zdravitelja, ritual jasnovidnosti in ritual harmonije. Z naslednjimi petimi pa smo posvečeni v varuhe časa, varuhe modrosti, varuhe zemlje, varuhe zvezd in sokreatorje, kjer se z vsako naslednjo prejeto iniciacijo naša odgovornost veča, kot se tudi širi naša zavest – iz osebne v lokalno, iz lokalne v državno, iz države v planetarno, iz planetarne v galaktično in iz galaktične v univerzalno. 

Z Munay Ki rituali aktiviramo Homo Luminousa

Devet starodavnih Munay Ki ritualov vpliva na naš proces staranja oziroma pomlajevanja. Ko enkrat prejmemo vseh devet iniciacij in aktiviramo sedem arhetipov, se naše celice začnejo hitreje obnavljati in tako se posledično staramo počasneje. Po prepričanju starodavnih Inka, ko enkrat prejmemo Munay Ki iniciacije, aktiviramo Homo Luminousa, da se potem lahko vse naše celice obnovijo namesto v sedmih letih, kot je to danes pri homo sapiensu, v samo osmih mesecih, kar pomeni, da imamo vsakih osem mesecev praktično novo telo.

Munay Ki ravno tako vpliva na optimalno delovanje naših energijskih vorteksov ali čaker, in s tem posledično vpliva na dobro delovanje žlez z notranjim izločanjem. Ko enkrat prejmemo vseh devet iniciacij, se naše svetlobno telo ali avra očisti vseh starih zapisov, vtisov, entitet in dogovorov, ki nič več ne služijo našemu namenu v tukaj in zdaj, in tako aktiviramo naše mavrično svetlobno telo.

Varuhi nebes

Starodavni Inka nas spominjajo, da nikoli nismo bili zares izgnani iz Raja, da so nebesa že tu, in da smo mi v samem bistvu varuhi nebes na Zemlji. Munay Ki nas spominja, kako se ponovno povezati sami s seboj in s svojim bistvom, kako se povezati z Naravo in vsemi njenimi prebivalci, kako razširiti svojo trenutno omejeno zavest v univerzalno. Ponuja ključe za vrata nove resničnosti.

Vsi mi smo živeli v nevednosti in pozabi vse do leta 1999, ko so nekateri napovedovali konec sveta. Svet se ni končal, se je pa končala resničnost, kot smo jo poznali takrat, saj se je zgodil kvantni preskok v zavesti, za kar je dodobra poskrbel splet, ki je ravno takrat doživel svoj bum in tako odprl vrata v mnogotere svetove. Sledil je 13-letni cikel, kjer smo sejali v prostor novo zavest in to, kar bomo v naslednjih 13.000 letih želi.

In zgodilo se je leto 2012, še en ključni datum, za katerega se je zopet govorilo, da bo konec sveta. In na srečo se Zemlja ni nehala vrteti in svet se ni končal. Se je pa ponovno zgodil nov kvantni skok v zavesti, ki nas je popeljal še bližje k najboljši verziji nas samih. Zdaj smo v novem zelo pomembnem 13-letnem ciklu, saj so starodavna ljudstva celoto dojemala kot polarnost – dan in noč, svetloba in tema, moški in ženska... Ko se bo zaključil ta 13-letni cikel, se bo pisalo leto 2025, ko se bo zgodil nov zelo pomemben preskok v novo resničnost.

Iz 3D v 5D resničnost

Munay Ki iniciacije so podpora za zavestni prehod iz 3D resničnosti v 5D resničnost obilja, ljubezni, harmonije, radosti, miru.  So tako kot vlažilni gel, ki »podmaže«, da vse poteka bolj gladko in bolj optimalno. Sedem let se lahko zdi dolga doba, vendar ni. Če se »obrnemo« nazaj, vidimo, da je vse v bistvu minilo prehitro. Glede na to, da se z vsakim kvantnim preskokom zavesti tudi čas za dvajsetkrat pospeši, bo naslednjih sedem let minilo še hitreje, kot je minilo zadnjih sedem let. Ko se čas pospeši, se pospeši tudi kreacija sama. Spomnim se, da je včasih veljalo, da če si bomo nekaj zares močno želeli, če ne prej, se bo to čez sedem let tudi uresničilo. Danes pa smo mnogi priča, da je lahko naša misel dejansko že takojšna manifestacija. »Na srečo« smo vibracijsko še vedno zelo nizko, zato se še vedno ne uresniči vse, kar si zamislimo. Vendar pa bomo z dvigovanjem svoje lastne vibracije priča, da bo dejansko naša notranjost enaka naši zunanjosti, ker se bodo vsa naša občutja in misli v trenutku in brez časovnega zamika manifestirala v zunanjem svetu, zato je še kako pomembno, da je naša notranjost čista in zdrava, saj bomo v nasprotnem primeru manifestirali to, kar si v samem bistvu ne želimo.


V naši spletni knjigarni pa lahko pobrskate med knjigami o takšni in drugačni evoluciji.


Povzeto po članku, objavljenem v reviji Karma+, avtorice Blinkite.