Strah

Brisanje strahov iz otroštva

Naredili bomo vajo brisanja nekaterih strahov iz otroštva, ki lahko še vedno vplivajo na vas. Prvo vprašanje, ki ga je treba zastaviti, je, ali obstaja kakšen strah iz otroštva, ki vpliva na vas kot odraslega in vas ovira. Odlično dodatno vprašanje, ki ga lahko zastavite, je, kdaj in kje ste prvič izkusili ta strah. Morda boste dobili nekaj informacij o izkušnji iz otroštva, na katero ste že pozabili ali se je ne zavedate. Vedno lahko zastavite specifično vprašanje, kot je: "Koliko sem bil(a) star(a)?'' Nato nadaljujte s poglobljenimi vprašanji, kot so: "Katere druge informacije o tej temi mi lahko koristijo? Kaj mi lahko Bitja svetlobe povedo o strahu in tem, kako vpliva name v sedanjosti?" Dovolite si prejeti vse informacije, ki vam lahko koristijo, o tem, kako vas ta strah ovira. Naslednji korak je, da vprašate, kako lahko sprostite ta strah. Ali obstaja akaška molitev, ki jo lahko uporabite za čiščenje? Če da, katera?

Z namenom poglobitve v zapis po odgovoru, ki ga prejmete na svoje vprašanje, zastavite novo vprašanje bodisi o odgovoru, ki ste ga prejeli, bodisi o drugem delu iste teme ali težave. Naslednje vprašanje vam bo prineslo še bolj poglobljene informacije. Vsakokrat, ko delate z določeno temo, lahko vprašate: "Kaj mi še lahko poveste?" Ali: "Ali moram vedeti še kaj?" Ali: "Ali obstaja še kaj drugega, kar me ovira?" Vedno je koristno tudi, da se vračate k 30 vprašanjem, ki sem jih navedla predhodno v tem poglavju.

Vračanje k istim temam

Priporočam, da se k določeni temi vrnete večkrat. Vedno, kadar delate s svojim zapisom, namreč rastete in se učite, vendar pa to podobno čebuli: čebula ima več slojev in morda obstaja še kateri, ki ga je treba odluščiti. Enako velja za duhovno potovanje – vedno obstaja še en sloj ali raven informacij, razumevanja ali modrosti. Zato se večkrat vračajte k istim temam ali težavam in opazili boste, da boste sčasoma in s potrpežljivostjo prejeli drugačne, še globlje odgovore, do katerih boste lahko prišli po sproščanju ravni energije v predhodnem delu, ki ste ga opravili v zvezi s to konkretno težavo.

Od manjših k večjim

Morda si boste želeli vzeti nekaj časa, da se energijsko poglobite v svoj zapis, preden se lotite podrobnih, večplastnih vprašanj. Predlagam, da začnete z manj pomembnimi vprašanji, si vzamete čas za delo z zapisom ter šele postopoma preidete k pomembnejšim vprašanjem. Nekateri moji svetovalci akaških zapisov so opazili, da so začele po približno 20 minutah dela s strankinim zapisom informacije pritekati bolj z lahkoto. Tudi sama sem opazila, da se po tem, ko sem v akaškem zapisu približno 15 minut, energija okrepi, kar mi omogoča prodreti veliko globlje in dostopati do močnejše akaške zdravilne energije. Ko ste globlje v zapisu, je pravi čas, da zaprosite za zdravljenje. Akaško seanso lahko začnete z zastavljanjem preprostih vprašanj, na primer: "Kateri je najboljši način, da si organiziram svoj teden?" Ali: "Ali obstaja hrana, ki bi bila še posebej koristna za moje telo danes?" Lahko tudi samo sedite in meditirate v akaški vibraciji približno 10 minut, morda izrečete nekaj molitev in uporabite točko milosti, preden začnete zastavljati globoka vprašanja o velikih ali pomembnih temah.

Zapišite

Če zastavljate dobra vprašanja, vendar ne prejemate odgovorov, vprašanja zapišite. Tako boste lahko spodbudili pretok informacij, saj se včasih zgodi, da s sedenjem, čakanjem in poslušanjem zaustavljamo in omejujemo našo energijo, namesto da bi omogočili lahkoten in prost pretok informacij. Pisanje omogoča energiji, da prosto teče skozi nas, saj smo osredotočeni samo na pisanje, informacij ne presojamo. Nato lahko za nazaj preberete, katere informacije ste prejeli. Ta postopek vam je lahko še posebej v pomoč na začetku, ko še gradite svojo raven zaupanja.


Še več zanimivosti si lahko preberete v knjigi Neskončna modrost Akaških zapisov, ki je na voljo tudi v naši spletni knjigarni.