Strah

Dodatno se iz zgornjega nadstropja zasliši zvok sesalca, ki se stopnjuje iz minute v minute. Zunaj hrup, znotraj mene notranji boj z mojim strahom. Spomnim se izreka, ki pravi: Tako zunaj kot znotraj. Postane mi jasno, kaj se dogaja (hrup zunaj in znotraj mene). Čas je za ukrepanje. Dovolj je bilo drame, igranja vloge “ubogi jaz”. Moj cilj je jasen: Oddan članek do roka. Dodatno v tistem trenutku med dežjem za trenutek zasije sonce in sončni žarki obsijejo stanovanje. Vem. Čas je za akcijo. Zmorem! Ko se umirim, usmerim svojo pozornost na članek in ga napišem v miru... In oddam v roku. Prenehalo je deževati, posijalo je sonce. V stanovanju in v meni je mir. Vse je tako kot mora biti.

REŠEVANJE STRAHU

Zgornje reševanje soočanja in premagovanja strahu izgleda preprosto, kajne? Včasih res deluje tako, vendar pa na žalost običajno odprava naših strahov ne poteka na tak način. Po zgornji poti smo začasno rešili naš problem, vendar se ta strah pogosto pojavi spet ob nasledji priložnosti. Sam strah, v tem primeru pred pisanjem, objav člankov, na ta način nismo trajno odpravili. Strah nas zadržuje, da ne gremo v akcijo in ne naredimo korak naprej v svojem življenju in si izpolnimo naših srčnih želja.

Ko se pojavi strah ima vsak dve možnosti. Pred strahom zbežimo oziroma ga ignoriramo ali pa se z njim soočimo. Prva možnost nas pripelje vedno do istega rezultata, torej ponovitve strahu, je poznana in je na videz lažja zate. Druga možnost je težja, od nas zahteva čas in napor, pogum ter odločitev za spremembo - je proces, ki na koncu poti prinese odpravo strahu in še mnogo drugih stranskih efektov (olajšanje, dobro počutje, drugačen pogled na življenje, energijo, motivacijo, ponovno iskro v naših očeh, informacijo, kaj bo tvoj naslednji korak v življenju - naslednja navdihnjena akcija...)

KORAKI NA POTI

Če se odločite za drugo možnost, trajna odprava strahu poteka v večih korakih. Vedno je potrebno poiskati vzrok strahu, temu šele sledi odprava. V tem procesu odprave strahu se moramo soočiti sami s seboj, svojimi mislimi, čustvi, vedenjem itd. ter vzroki zanje. Večletno delo s strankami na področju odprave strahov, mi je večkrat pokazalo, da vzrok strahu ne izhaja vedno iz tega življenja, temveč lahko tudi iz preteklih življenj.

Odločitev glede tega, katero možnost boste izbrali je vaša. Poznam pot, ki je mene in lahko tudi vas popelje ven iz vašega začaranega kroga življenja v strahu ter vas pripelje do vaših ciljev ter srečnega in zadovoljnega življenja.

Poleg programa, katerega namen je trajna odprava vaših strahov, nudim tudi ostale 3. mesečne programe:

-       transformacijski program osebne rasti,

-       antistresni program,

-       regresoterapijo,

-       sem vaš mentor pri dosegi vaših ciljev/realizaciji vaših projektov ali izpolnitvi vaših srčnih želja.

ENSPIRALES

Delam po svoji lastni izkustveni metodi. Vse programe izvajam v živo v obliki individualnega dela ali dela v skupinah. Pri svojih strankah, ki so se vključile v moje programe, sem opazila skokovite napredke kmalu po vključitvi v programe, same stranke pa svoje spremembe ozavestijo v roku 3. mesecev. Stranke spremembe opazijo najprej na enem področju, potem še na ostalih področjih svojega življenja. Do sedaj se je mojih programov udeležilo več kot sto zadovoljnih strank. 

Predpogoj za vključitev v programe je prijava na 30-minutni brezplačni strateški posvet na enspirales@gmail.com. Namen posveta je izbira najbolj primernega programa za vsako stranko glede na njeno specifično situacijo.

Dovolite mi, da vas vodim na poti vaše osebne spremembe, da najdete spet stik s seboj, odpravite svoje ovire na poti do uspeha (omejujoče strahove, negativne: misli, prepričanja, vedenje, čustva, karmo, td.) ter transformirate svoje življenje.

Naredite prvi korak, stopite iz svoje cone udobja in se odločite za osebno SPREMEMBO!

Zaigrajte melodijo svojega srca. Zaživite življenje svojih sanj.

 

Avtorica: Aurora - mag. Barbara K., Enspirales