SAMOZAUPANJE

Na straneh, ki sledijo, se boste srečali s sporočili in z novimi življenjskimi vidiki, na katere do tega trenutka morda niste niti pomislili. Pravzaprav sem prepričan, da niste. Ključi, ki vam jih ponuja ta knjiga, odpirajo notranja vrata, za katera vedo le redki. Še manj pa je takih, ki jim je notranja vrata uspelo celo odpreti in prestopiti njihov prag. Ampak to je mogoče! Morda se niti ne zavedate, da ste prvih nekaj odločilnih korakov že naredili. Kako? Že to, da v rokah držite knjigo Gospodar svoje usode, spreminja vašo usodo. Takoj bom pojasnil. 

Tisti del vaše notranjosti, ki vas je privedel do moje knjige, že pripada višjemu vidiku usode. Že samo želja, da bi postali višji v svojem obstoju, se rojeva na višji stopnji zavesti. To pomeni, da obstaja nekakšna povezava med nečim, kar v tem trenutku ste, in med tem, kar bi radi postali – med vsem, kar že veste, in med prihodnostjo, ki čaka na vas. Vse, kar morate storiti zdaj, je, da ostanete na čudoviti poti, ki vas je pripeljala do mesta, na katerem ste trenutno in vodi neposredno do tako želenega višjega življenja.

VZTRAJAJTE

Pravkar začenjate drugo etapo potovanja, ki ste ga pred kratkim začeli. Pred vami je toliko novega in zanimivega, ampak ne pozabite, da se nova obzorja odpirajo visoko nad tlemi. Da bi se povzpeli do tja, od koder obzorju ni videti konca, boste morali veliko in predano delati. Če boste sledili mojim nasvetom, spodbudam in navodilom, bo vaš napredek konstanten ves čas potovanja. Zelo pomembno je dvoje.

Prvič. Ko se boste prebijali skozi posamezna poglavja, boste brez dvoma naleteli na dele besedila, na katerih boste podvomili v smiselnost svojega početja. Spraševali se boste, kaj in zakaj sploh počnete to, kar počnete. Ko vas bo prijelo, da bi vrgli puško v koruzo, se spomnite, da občutki največje negotovosti obetajo napredek. Pa naj se sliši še tako neverjetno. Negotovost je namreč odziv na srečanje z nečim novim. V takih trenutkih vedite, da ste na pragu novega spoznanja. Veliko poguma boste morali zbrati za odločilni korak čez prag, za katerim na vas čaka življenje, kakršnega do zdaj niste poznali.

Drugič. Radovedno in brezpogojno vztrajajte. Tako vas tudi morebitni nemiri ne bodo ustavili na poti do uspeha. To vam zagotavljam. Misli in občutki, da snovi ne razumete in da je naloga za vas pretrd oreh, ne morejo zadušiti iskrene želje po znanju. Naredite naslednji korak. Potem boste razumeli prejšnjega. 

Višje sporočilo

Vsaka negotovost je prav poseben poziv,

ki vas vabi,

da spoznate skrivnost izkušnje z večno novim,

na to neznano območje vstopite

in postanete njegov čuvaj.


Povzeto po knjigi Gospodar svoje usode, ki je na voljo tudi v naši spletni knjigarni.