5 knjig, ki bodo izboljšale vaše odnose

5 knjig, ki bodo trajno izboljšale vaše odnose!

 

Če se želite naučiti, kako izboljšati svoje odnose, je to odlična priložnost, da vložite nekaj časa in truda v preučitev navdihujočih knjig, ki so na voljo. Ste med tistimi, ki stremijo k temu, da bi bili boljši partner, partner, oče ali mama? Potem boste morda želeli prebrati nadaljevanje.

 

⭐️Knjiga #1: Skrivnosti, ki si jih nikoli ne izgovorita - Milan Krajnc, Tina Orter

To je živa knjiga. Napisana je z izkušnjami in modrostjo življenja. V njej boste našli kjuč, ki podpira tabuje in odklepa stereotipe.

 

⭐️Knjiga #2: Pot odličnega moškega

Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice.

 

⭐️Knjiga #3: TANTRA - Odkrijte pot od spolnosti do duha - Shashi Solluna

Tantra je pogosto opisana kot »pot ljubezni« ali »pot srca«.

To je duhovna pot, ki popelje očitna nasprotja v združitev, zato da se življenje lahkotno pretaka. Spolnost je spojena z duhovnostjo, igrivost z globino in temne sence psihe z lučjo zavestne ozaveščenosti. Katalizator za to združitev pa je ljubezen.

 

⭐️Knjiga #4: Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa - Chris Prentiss 

Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Le-ti vam bodo tudi v najtežjih najtežjih trenutkih pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.

 

⭐️Knjiga #5: Podedovane družinske travme - Mark Wolynn

Revolucionaren pristop k preoblikovanju travmatične dediščine, ki se v družinah prenaša iz generacije v generacijo. Depresija. Anksioznost. Kronične bolečine. Fobije. Obsesivne misli.

Vzroki teh težav morda ne ležijo v naših življenjskih izkušnjah ali v kemičnem neravnovesju v možganih, ampak v življenjih naših staršev, starih staršev in celo prastarih staršev. Odlična knjiga predvsem za razumevanje družinskih odnosov, naših zakorinjenih prepričanj in nas samih v odnosih z drugimi. 

 

Naučite se, kako izboljšati vaše odnose s pomočjo pravih knjig. Bodite boljša mama, boljši oče, bolj razumevajoč starš, bolj hvaležna hči, bodite boljši moški in ljubimec. Bodite naprej boljši vi, potem pa dajajte to energijo tudi osebam okoli vas. 

Branje knjig je lahko izjemno dober način za izboljšanje stvari v naših odnosih z drugimi. Upamo, da vam bo naš seznam 5 knjig za izboljšanje odnosov pomagal najti dobre knjige za izboljšanje vaših odnosov.