Kako lahko tudi Vi dvignete svojo raven energije

Kako lahko tudi Vi dvignete svojo raven energije

Še danes se spominjam, kako me je presenetila čisto bela energija, ki se mi je tiho in iznenada prikradla izza hrbta, kako mirna sem bila. Tistega dne sem izvedela, da so samorogi vnebovzeti konji sedme dimenzije, angelska bitja in da so nam delali družbo na visokofrekvenčni Atlantidi.

Samorog, ki se je zglasil pri meni, mi je povedal, da se energija človeštva končno spet dviga, zato se več tisoč samorogov ponovno povezuje z nami. Odtlej je minilo dvanajst let, v katerih smo bili priče osupljivim spremembam na Zemlji, ki jim ni para.

Ko smo dvignili zavest, smo si prislužili pravico do trenutnega vala samorogov, ki se dotikajo slehernika na planetu.

 

Samorogi tudi zdravijo dušo, lahko nam pomagajo odložiti stare travme iz duše in poiskati globoko notranje zadovoljstvo in srečo. Lahko pretvorijo bolečine iz preteklih življenj in druge dele popotovanja naše duše.

Pomagajo nam videti svojo božansko esenco, kdo v resnici smo, da bomo lahko zasijali v vsej svoji mogočnosti. Ko se vas bodo dotaknili na ravni duše, vam bo lahko zasijala svetloba, vaša duša pa bo zadovoljna.

 

Samorogi izjemno zdravijo, saj nam lahko pomagajo spremeniti način mišljenja in čustvovanja. Dotaknejo se našega tretjega očesa in srca z neverjetno svetlobo.

Dvignejo nam frekvenco nad mentalne in čustvene izvore bolezni. Če je vaša frekvenca višja od frekvence bolezni, ta ne more obstati, ampak mora izginiti.

 

Samorogi delajo z otroki in pomagajo živalim. Zdravijo tudi našega notranjega otroka. Opremijo nas s potrebno energijo za uresničevanje našega poslanstva.

Kadar delamo s samorogi, ljudje vidijo v nas svetlobo in se ustrezno odzivajo.

Odkar sem se s samorogi prvič povezala, se jih zavedam okoli sebe. Tudi mene so oblili s svojo neverjetno svetlobo in me spravili v boljšo voljo. V meditacijah in vizualizacijah me odpeljejo na izjemne kraje, zato vem, da
so pospešili moje vnebovzetje.

Če ste se utelesili v Zlati dobi Atlantide (kar velja za skoraj vse bralce teh vrstic), ste se na dolgem popotovanju svoje duše gotovo povezali tudi s samorogi.

Samorogi so do leta 2016 vstopali v naše vesolje prek vnebovzetega aspekta Siriusa, Lakumaja, planeta, prek katerega ste na Zemljo vstopili tudi mnogi od vas, zato ste se s čistimi bitji na ravni duše že povezali. Morda se tega ne zavedate, a ste s samorogi morda povezani še na tretji način: prek Lune, katere energija se je v zadnjih letih okrepila in preplavlja naš planet s svetlobo božanskega ženstvenega.

Samorogi zdaj stopajo na Zemljo prek tega čudovitega portala in Siriusa. Če imate radi Luno, se vam bodo z lahkoto križale poti.

 

Preberite več o tem, kako lahko s pomočjo samorogov totalno preobrazite svoje življenje v knjigi

Čudežni samorogi