naj-bo-leto-2023-prelomnica-vašega-življenja

Harmonično in vitalno leto 2023

Nekako ne veste točno kam in kako v prihajajočem letu 2023? Se vam zdi, da je že nekaj let vse skorajda enako, leto za letom?

Mogoče se kakšno leto zgodi čudež in se prvih nekaj mesecev počutite na dobri poti k izboljšanju vašega naravnega ritma, izgleda, znanja ali pa česa drugega.

Nato pa se počasi vrnete k svoji večletni rutini. Zakaj je temu tako?

Zakaj pričakujemo od sebe, da si vsako leto zadanemo neke novoletne cilje? Kaj je tako posebnega 1. januarja, da nam poda motivacijo za spremembe? Raziskave kažejo, da je več možnosti, da se lotimo doseganja ciljev, ko se zgodi nekaj večjega, npr. konec tedna, meseca ali pa leta.

Temu pravimo "učinek novega začetka". Podobno, kot fizične oznake označujejo neko razdaljo na potovanju, ti večji dogodki označujejo minevanje časa.

Te časovne oznake služijo kot nek opomin na to, da bolj obsežno pogledamo na naša življenja.

Za vse, ki si želite storiti nekaj dobrega zase, se ponovno povezati z naravnimi ritmi in bi vam prav prišel neke vrste vodnik, je Ajurvedski vodnik 2023 odlična izbira.

Ajurvedski vodnik vam na preprost in razumljiv način ponuja vpogled v priporočljivo prehrano in življenjski slog v posameznem obdobju leta, tako da je primeren tudi za tiste, ki se šele spogledujejo s tem področjem.
 
Hkrati boste v njem našli številne sezonske (ajurvedske) nasvete in priporočila, kako ajurvedo na enostaven in prijazen način vpeljati v vsakdanje življenje, kot tudi koledar in rokovnik za načrtovanje dnevnih aktivnosti.

Več o Ajurvedskem vodniku si lahko pogledate tukaj