založba cangura - živeti bolje - osebna rast, duhovnost, poslovni razvoj in drugo

Sveža, prenovljena, z vse več ponudbe, novih funkcij in akcij!

S ponosom in zadovoljstvom predstavljamo prenovljeno spletno stran, ki bo v novem letu dopolnila polnoletnost. Cangura se je, tako kot ljudje, skozi leta klesala in oblikovala, vseskozi pa si prizadeva da pomaga ljudem živeti bolje.

Izbiramo in izdajamo literaturo iz področij osebna rast, poslovni razvoj, duhovnost, zdravje, lepota in dobro počutje ter vse ostalo za boljše življenje in izpolnjenost.

Vas, naše zveste spremljevalce in kupce bomo tudi v prihodnje razvajali s številnimi akcijami, popusti in drugimi priboljški, predvsem pa se bomo trudili, da vam prinašamo izbrano ponudbo z odlično vrednostjo za vaš denar.

Literaturo - knjige, bomo dopolnjevali s ponudbo izbranih izdelkov, ki vam bodo znanje in teorijo pomagali udejanjiti tudi v praksi.

Poleg lastnih izdaj vam bomo seveda ponujali tudi izdaje ostalih založb (Primus, Chiara, Mladinska knjiga, Desk, Gnostica, Amalietti, Umco, Aurora in drugih), obljubljamo pa tudi čisto ekskluzivne ponudbe.

O vsem boste informirani skozi brezplačne novice, kmalu pa odpiramo tudi klub Karma plus in še kakšno presenečenje ... Prijavite se na novičke in ostanite informirani!