Skrivnosti, ki si jih nikoli ne izgovorita

Odnosi so težavni in naporni, razen če ... 

Vsakdo želi imeti poln odnos s posebno osebo; izkusiti ljubezen, razumevanje in zaupanje, ki prihaja z njim.

Toda to ni enostavno - razmerja so težka, vzamejo veliko časa, truda in so včasih naporna. Težko je biti ljubeč doma, ko stvari v službi ne gredo po načrtih. In še težje se je v takih trenutkih odpreti, povedati kaj nas tare. 

Ampak ni nujno, da je tako. Z nekaj truda, lahko naredite svoje odnose harmonične, polne energije in ljubezni. 

Ste že slišali, da je komunikacija ključnega pomena! Teorija ja, kaj pa praksa. Težko je  ostati miren, razumevajoč, ob vsem hitenju, zahtevah, okolju. 

Pomembno je, da svoje občutke in potrebe sporočite odkrito in iskreno, ter jih tako tudi predate naprej partnerju. 

Ko gre za odnose, je pomembno, da smo odprti in sprejmemo drug drugega - zakonitosti in vse.

Konec koncev gre pri odnosih za kompromis in medsebojno razumevanje. Potrebno je delo in predanost, da bi odnosi delovali, vendar se na koncu splača. Odnosi so lahko vir veselja in izpolnitve. Če povzamem, odnosi so težki, težki in včasih naporni, vendar ni treba, da je tako. 

V knjigi Skrivnosti, ki si jih nikoli ne izgovorita, najdete veliko tem, podrobnosti in skrivnosti, ki vam bodo odprle oči, dala razumevanje do nasprotne strani in naredila naše odnose močnejše in bolj izpolnjene.

Lahko smo ljubljeni, razumljeni in delimo svoje skrivnosti drug z drugim, kar ustvarja resnično posebno vez. Odnosi, ljubezen, razumevanje in skrivnosti so bistvene sestavine uspešnih odnosov in si moramo prizadevati, da jih čim bolj izkoristimo, če vemo zakonitosti. 

V odnosih gre za dajanje in sprejemanje ljubezni. Pomembno je, da partnerju pokažete, da vam je mar zanje, prav tako pa je pomembno, da prejmete ljubezen in spoštovanje nazaj. Dajte partnerju prostor, da izrazi svojo ljubezen in spoštovanje do vas, in poskrbite, da boste storili enako.

Z malo truda lahko vaš odnos postane močan in zdrav.

Več pa na https://harmonija-odnosov.si/

ali v knjigi: