Preobrazite svoje življenje z Avalonom

Preobrazite svoje življenje z Avalonom!

Kaj je Avalon, sprašujete?

Tam se lahko nadejate čarovnij, misterijev in misticizma, ki navdihujejo ženske skozi celotno zgodovino človeštva. Pot zdravljenja in osebnih razodetij, utemeljenih na priljubljeni avalonski mitologiji. Popotovanja in mogočni rituali, ki  povezjejo z boginjami Avalona. Razvijajte legendarne avalonske veščine, kot sta vid in umetnost glamurja, s čimer pozdravite dušo in na dan izvabite sveto modrost v sami srčiki svoje bíti.

Steza, ki se vije do vrha hriba Glastonbury Tor,
nam tudi kot vijačnica odstira pot do ženske v nas
samih,
pot rasti, vznika večje jačine
in razumevanja sebe.
Popotovanje do Vira ... do Osredka ... do Boginje ...
nje, katere ime se izvije le v tihotnosti duše.
Sezi v sebe temó ... korakni v bol svojó.
Uženi strahove svoje v kozji rog ...
Pozovi baržo, naj te odpelje
do Svetega otoka zdravljenja v sebi,
s katerega se kot prerojena povrneš.

 

Dvignejo se meglice in zaživijo legende. Tam nekje zasije civilizacija Avalona, znanega kot »zibelka magije«. Magija. Beseda, ki sproža toliko občutkov. V nekaterih strah, v drugih veselje, vsekakor pa v vsaki človeški duši ... tisto neko neznano vznemirjenje.

"Od majhnih nog sem vedela, da sem preprosto drugačna. Pri 13 letih mi je po nekem čudnem naključju uspelo »pretihotapiti« domov svojo prvo knjigo o magiji. Moja mama jo je seveda našla. Ni je pozdravila z navdušenjem, in ker sem njo srčno ljubila, sem na magijo za dolgo časa pozabila."

"A moje alkimistično srce me je vedno znova klicalo nazaj ... k magiji. V sanjah sem potovala v čudovite in skrivnostne dežele, da bi leta kasneje odkrila, da je ta dežela dimenzija čarobnega Avalona."

"Zakaj sem se kar nekaj časa »držala stran od magije«, česar danes ne bi svetovala nikomur? Ne zaradi mame. Ne v resnici. Temveč zato, ker se takrat še nisem želela soočati z obsodbami ljudi. A sem ugotovila, da je najpomembneje biti v življenju zvest sebi. Znanja iz Avalona nas učijo o tisti pravi magiji. Ta se v svojih davnih začetkih ni delila na nobene barve, kot je to današnja praksa." Pove Cristy Žmahar.

 

Omogoči izjemne mistične aktivacije v nas samih. Ponudi nam pot k starodavnim resnicam, ki se bodo ponovno prebujale tudi v novi dobi.

Pot do Avalona in njegovih misterijev se res ni odpirala množično vsakomur. Avalon je zelo visoko vibracijska civilizacija, ki še dandanes obstaja na eterični ravni in je varuhinja številnih močnih aktivacij, ki prinašajo prenekatere manifestacije obilja.

Avalon je zato od nekdaj zagotavljal, da te skrivnosti niso padale v napačne roke. Meglice do Avalona se dvigujejo počasi. Vztrajno, a počasi. Da bi Avalon sodeloval z vami, potrebujete jasne namene in dober namen. In še najpomembnejšo sestavino. In katera je najpomembnejša sestavina poti do Avalona? Zaupati in verjeti vase ... in vanj.

 

Preberite več o tem, kako se lahko tudi Vi povežete z magijo Avalona v knjigi:

Avalon v nas samih