splanirajte-si-svoje-sanje

Kako uresničiti svoje sanje?

Govorili bomo o korakih do uresničitve sanj in o "ubijalcih sanj", ki se jih je treba paziti.

Veliko ljudi si želi loviti svoje sanje, ampak sploh ne vedo, kaj njihove sanje so.

Večina ljudi, ki ne more ugotoviti, kaj želijo početi, na koncu počnejo to, kar jim drugi rečejo, da naj delajo ali pa se sprijanijo z nečem kar je "varno" in "udobno".

Razmislite kaj je tisto, ki vas premakne. Kaj se zdi da vam pripada? O čem nenehno razmišljate? Če bi lahko pritisnili magični gumb, kaj je prva stvar, ki bi hoteli da se vam uresniči?

 

Koraki do uresničitve

1. Nastavite si čisto vizijo, kam želite iti (prej morate vedeti, kaj so vaše sanje). Vzamite si čas, da definirate kam želite, da vas sanje popeljejo.

2. Poiščite ljudi, ki počenjajo to kar vi želite in se pogovarjajte z njimi. Vprašajte jih kako jim je uspelo. Prosite koga, da vam pomaga na vaši poti. Mogoče so lahko vaš mentor. Vprašajte jih, kako lahko vi njim pomagate.

3. Pomislite o korakih, ki so potrebni za doseg sanj. Ne iščite bližnjic in nekakšne hitre poti. Potrebovali boste veliko pomoči, učenja in trajalo bo kar nekaj časa. Pripravite se na to...

4. Zadajte si večje in manjše cilje in spremljajte napredek, da ostanete motivirani. Naredite nekaj malega vsak dan. Niti en dan ne smete stati pri miru.

5. Pripravite se na ovire na cesti. Kdorkoli, ki se je podal za svojimi sanjami, je doživel bolečino zavrnitve in razočaranja. Ne pustite se, da vas ovire ustavijo.

6. Najdite način, da s svojimi sanjami pomagate drugim ljudem. Če so sanje samo glede vas, boste hitro izgubili motivacijo in se vdali. Če se gre pa za nekoga drugega (sina/hčerko/starše...) so pa oni bolj pomembni od vašega pomanjkanja motivacije.

Če potrebujete pomoč pri dosegu sanj, je BlinkitArt planer 2023 odličen pripomoček. Takoj reši težavo s planiranjem...

Je barvit in čudovit, svetlobni in vibracijski, energijski in živ planer, kjer tvoje sanje lahko postanejo resničnost.