Plejade

SPOROČILO PLEJADEJCEV

Preljubi, pozdravljamo vas.

Naša naloga v tem času je, da vam na planetu Zemlja pomagamo aktivirati energijo »obljube«, ki je pomembna zaključna faza našega poslanstva, ob pomoči katere se boste tudi vi premaknili naprej in izpolnili svoje. En aspekt obljube zajema iniciacije, ki bodo odstranile niz tančic, pečatov in filtrov, ki so bili postavljeni v vaš telesni ustroj in zaradi katerih ste imeli omejen dostop do zavesti višjih svetov. Vsi pravkar našteti vsadki so omejevali vaše doživljanje skozi številna življenja, da ste lahko v polnosti živeli kot ljudje. Vendar več o tem kasneje.

Prinašamo vam znanje, sklop resnic, ki vam bodo pomagale krmariti na vaši poti vrnitve domov. Veliko življenj smo vam na Zemlji pomagali v različnih fazah vašega prebujanja. Zdaj pa se približuje zaključna faza »nove zarje«, kar je zadnja faza, v kateri vam bomo stali ob strani, to je aktivacija energije obljube, naše darilo celotni kolektivni božji zavesti, kot je bilo že vnaprej določeno in zapisano v usodo Zemlje.

Za omejeno tridimenzionalno resničnostjo iluzije obstaja brezčasni prostor vseh možnosti, da se ponovno združite s svojim jazom. Časovni prostor brez konca nosi v sebi večdimenzionalno obliko vaše zavesti, kjer domuje vaš popolni obstoj. Pripravljeni ste na razodetje, pripravljeni ste, da se spet vrnete na kraj srečanja.

»Vi ste tisti, na kogar ste čakali.«

Občutek omejenosti in nepomembnosti je globoko zasidran vidik iluzije na Zemlji. Čakali ste na odrešitev, da bi vam kdo pokazal, kako se odrešiti, da bi dobili potrebne informacije in da bi vam kdo pomagal razumeti. Zdaj se vam bosta kot energijski vidik obljube, ki smo vam jo dali, povrnila vaše znanje in sveti vpogled, ob pomoči katerih se boste pomaknili v proces samouresničitve, ko se boste otresli tistega, kar vam je bilo vcepljeno, kar vas je zadrževalo v ločenosti od resnice. Zdaj boste lahko prejeli močne notranje iniciacije.

Namen večjega dela velikega načrta je bil blokirati zaznavanje našega duhovnega vidika z več pečati in filtri v vašem fizičnem telesu, zaradi katerih ste ostajali v ločenosti. Pečati in filtri so vsadki, ki so se energijsko aktivirali ob rojstvu, da ste ostajali v omejenem stanju iluzije. Vsadki so vas uspešno ohranjali ločene od vaše višje duhovne zavesti in vas zadrževali v prostoru ločenosti, v katerem niste mogli doživeti resnice o svojih neomejenih potencialih in svete vezi z enostjo, ki je značilna za božjo zavest.

Vsadki so povzročili celoten spekter iluzij, ki se odigravajo v človeški drami. Prav zato ste prišli na Zemljo: da bi kot ljudje živeli v iluziji, s čimer ste se že vnaprej strinjali. Pomembno je, da razumete, da ste nanje pristali že vnaprej, ker ste želeli v polnosti doživeti ločenost na Zemlji.

Ko bodo vsadki odstranjeni, boste lahko storili korak naprej in s polno zavestjo doživeli univerzalno skupnost v enosti. Takrat boste stopili na mesto, ki vam pripada, kar predstavlja naslednjo fazo vašega poslanstva na Zemlji. Znotraj sebe se boste počutili popolnoma izpolnjene, da boste lahko dokončali svoje tukajšnje poslanstvo. Zavestno boste delovali z zornega kota več dimenzij, čeprav boste še vedno v svojem fizičnem telesu.

Vedite, da boste obudili sebe in se premaknili onkraj tančic. Sami se boste z naravnimi danostmi in orodji, ki jih boste imeli, ponovno povezali, stopili na drugo stran iluzije. Odstranili boste pečate in filtre, jasno se vam bo odstrla resnica o vas, razodeto vam bo vaše resnično bistvo.

Zdaj je nastopil čas za to. Dokončali ste to ključno fazo svojega življenja v omejeni obliki znotraj iluzije, zato zdaj pojdite naprej. Proces je mala malica, v naslednjem koraku svojega razvoja vam ni treba prav nič globokega razumeti o sebi.

Mi bomo opravili nalogo, ki nam je bila dana: izpeljali bomo več prenosov energije, ki bodo vključeni v vaš proces, čuvali bomo prostor za vsakogar od vas, ki se lotevate preobrazbe svojega bivanja na Zemlji. Prek vašega svetega jaza, ki se bo popolnoma realiziral v novih dimenzijah, bomo lahko z vami vzpostavljali bolj neposreden stik. Naš odnos z vami se bo preobrazil, saj se bo med našo medsebojno popolno združitvijo globoko vtisnil v kolektivno zavest enosti, kjer se bomo brez težav sporazumevali med seboj.

V tem času svojega popotovanje se boste prebudili in se ponovno povezovali s svojo celotno duhovno naravo v fizičnem telesu. Ko se boste popolnoma uskladili s tem svojim vidikom, boste čisto naravno začeli sidrati vidike svetlobe svoje izvorne matrike v celice svojega telesa, električne energije, ki bo aktivirala popolni preobrat ter preobrazila vse vaše celice in organe fizičnega telesa.

Še vedno boste v tem tridimenzionalnem svetu, ne boste pa od tega tridimenzionalnega sveta.

Ko boste tako poskrbeli za svoj jaz, se bo v vas samih lahko sprožil zdravilni notranji dinamični proces, ki ga tako zelo potrebujete in se bo dotaknil vseh organov vašega človeškega jaza ter jih prepojil. Prinesel vam bo mir in spokoj, ki ste ju v svojem človeškem vidiku tako dolgo in tako obupno potrebovali ter po katerih ste hrepeneli. 

Mi, Plejadejci, smo »kažipot«, ki vam želi pomagati, da se boste v celoti prebudili za svete vidike svojega jaza. Tisti, ki ste pripravljeni, ne izgubljajte časa. Biti pripravljen pomeni, da ste pripravljeni potegniti črto čez preteklost in se ponovno povezati v resničnega samega sebe, onkraj tančic. Samo pripravljeni morate biti stopiti onkraj tridimenzionalne drame, katere namene je bil, da je iluzija lahko trdno ostala na svojem mestu. Ponovno se boste uglasili s svojo res sveto povezanostjo, pridružili pa se boste tudi mnogim, ki za tančico čakajo na vas. Še enkrat boste zaigrali sveto vlogo in se ponovno sveto povezali.

Naša naloga je sprožiti prebujenje, nato pa se odmakniti in vam dati možnost, da sami čarate na svojem planetu, kot je veliki načrt že od nekdaj predvideval. A prebuditi se morate vi iz svojega srca, kolektivna ljubezen se mora roditi skozi vas.

Mi, Plejadejci, se bomo kot del univerzuma umaknili, da boste lahko doživeli ta občutek nove moči. Samo vi, ljudje, lahko izpeljete nujno potrebne spremembe za celostni razvoj Zemlje.

Spremljamo vas v celotnem procesu kot ena sama zavest. Podpiramo vas s čisto ljubeznijo kolektivnega. Še vedno vam bomo stali ob strani pri vaših naslednjih korakih na poti do odločilne faze vašega prebujenja. Objemamo vas, ko ponovno ustvarjate magijo med seboj in Zemljo, med človeškim in duhovnim jazom.

Z ljubeznijo vas blagoslavljamo,

Plejadejci


V naši spletni knjigarni lahko prelistate in kupite knjigo Obljuba s Plejad, avtorice Christine Day.