Angeli

"Ko sem svoji klientki – lepi mladi dami, ki je prebolevala izgubo in se spopadala s hudimi težavami – povedala, da pišem knjigo o angelih, mi je poslala pismo o svojem doživljanju najine terapije."

Angeli celijo globoke rane

K vam sem prišla kot frustrirana ujetnica strahu. Ko sem bila deklica, sem veliko časa preživela v bolnišnici. Strah me je povsem ohromil, saj sem nenehno trepetala, kdaj me bo spet doletelo nekaj slabega. Izvajali sva postopke terapije, v katerih sva zdravili mojega notranjega ranjenega otroka. Potem ko sem občutke triletnega otroka osredotočila v solarnem pleksusu, sta na pomoč priskočila dva angela. Iz mojega grla sta potegnila zares dolgo debelo črno vrv, ki je segala vse do solarnega pleksusa. Začudila sem se, ker bi pravzaprav lahko zares začutila, da se bo to zgodilo. Potem sva prešli na neki drugi pripetljaj, ki je prestrašil šestletno deklico. Angeli so znova priskočili na pomoč. Iz mojega solarnega pleksusa so najprej izpustili črni dim. Potem so dvignili mojega notranjega šestletnega otroka, vsega črnega od dima, v višavo k vrhovnemu bitju. Počutila sem se tako veličastno, da se nisem več hotela vrniti.

Seansa je bila zelo impresivna in bila sem zelo vesela tolikšne pomoči. Začutila sem globoko zadovoljstvo in spoznala sem, da obstaja način za zdravljenje globokih ran ter spreminjanje škodljivih življenjskih vzorcev.

Razbremenitev občutkov zapuščenosti

Nekaj tednov pozneje sem se spet vrnila k vam. Za mano je bil strašen teden, ko so stara čustva kar planila na površje in me povsem prežela. Prevladali so občutki zapuščenosti in da me nihče nima rad. V zgodnjih jutranjih urah me je kar vrglo pokonci, saj se mi je trgalo srce. Občutki so bili tako zelo intenzivni in neprijetni, da bi najraje vsemu naredila konec. Vedela sem, da ti občutki izvirajo iz preteklosti. Mesece sem se poskušala notranje preobraziti in vzljubiti samo sebe, a me je vse skupaj pripeljalo na rob razuma.

Med seanso ste videli angele z vrčem zlate tekočine. Z njo so prepojili mojo avro in bila sem osupla, ker sem lahko v resnici začutila njihovo energijo. Potem sva izvedli terapijo zdravljenja notranjega otroka in skoznjo so posredovali angeli. Mojega notranjega devetletnega otroka so hoteli ponesti na svetlobo. Nato so me hoteli popeljati k vrhovnemu bitju. Vprašali ste me, ali se želim dvigniti k njemu, kar bi pomenilo moje očiščevanje. Tega sem se prestrašila, a sem rekla, da bi lahko šla, saj sem bila res na robu razuma. Morala sem vdihniti svetlobo in izdihniti raznolika čustva – tudi jezo, občutke krivde in ljubosumje. Nato sta k meni pristopila angela in me ponesla navzgor. Med potjo mi je bilo slabo.

Zdrsnila sem v globino depresije in obupa. Ko sem prispela do vrhovnega bitja, sem pokleknila pred gospodarjem karme, ki je skrbel za starodavne spise. Ob meni sta bila angela in lahko sem videla svetlo belo svetlobo. Angela sta položila bel križ na moje čelo in roko na moje srce. Moja pozornost je bila osredotočena na beli križ, katerega toplino sem lahko čutila na svojem čelu, in takrat so se vsi moji občutki slabosti, potrtosti ter napetosti v ramenih in vratu povsem razblinili. Opazovala sem se, kako klečim z belim križem na čelu. Nato sem se morala vrniti. Zares sem si želela ostati in okušati to očarljivo ter nenavadno posvečeno vzdušje, ki je trajalo le nekaj sekund. Občutki so me navdali z velikim začudenjem.

Nekoč ste dejali, da še nikoli prej niste nikogar popeljali k vrhovnemu bitju tako kakor mene in da sem bila deležna velike pomoči. Po tej seansi me tisti strašni občutki zapuščenosti niso nikoli več navdajali in od takrat povsem zaupam v zdravilno sposobnost angelov.

Odpravljanje depresije

Tretji spektakularen angel me je zdravil takrat, ko sem zdrsnila v črn tunel depresije. V dveh tednih sem se na vse mogoče načine poskušala izvleči, a sem vedno znova spet zdrsnila nazaj. Črni tunel me je čisto posrkal vase in me odtrgal od dela. Poklicala sem angele, saj sem vedela, da mi samo oni lahko pomagajo.

Prišla sem k vam, da bi za pomoč prosili angele. Moj notranji mali otrok je obtičal na dnu črne jame, ki je bila polna kač. Angeli so najprej odstranili kače, nato pa so z zlato svetlobo napolnili praznino v mojem solarnem pleksusu in dvignili mojega notranjega otroka na svetlo. Bilo je videti tako preprosto, a vendarle neverjetno impresivno, ko se je depresija povsem razblinila. Od takrat mi angeli dajejo oporo. Pogostokrat jih zaprosim za pomoč in za zdravljenje. Sicer še nisem nobenega razločno videla, a vseeno čutim skupino angelov mavričnih barv, ki me dvignejo k svetlobi. In vselej lahko začutim njihovo toplo energijo. Pozdravili so celo mojega konja, ko se je skoraj zadušil. Iz srca se vam zahvaljujem, ker ste me seznanili z angeli.

"Moja klientka ne potrebuje več mojega posredovanja. Zdaj zna sama povabiti angele in izvesti terapijo."

Pokličite angele zdravilce in prišli vam bodo na pomoč.


Povzeto iz knjige Svetloba angelov, ki je na voljo tukaj!

Na voljo pa so tudi karte Zdravljenje z angeli, ki vam lahko pomagajo ozdraviti vsako področje življenja.