Ure

Slovenci smo radi v gorah in hribih in brez dobre navigacijske opreme bi lahko marsikdo imel hude težave z orientacijo, danes pa nam ročna ura z GPS sledenjem omogoča varno in natančno usmerjeno pot. Športne ure omogočajo rekreativnim in profesionalnim športnikom, pa tudi začetnikom in seniorjem različne meritve, da lahko izmerijo in analizirajo svojo fizično aktivnost in pripravljenost telesa.

Pametna ura v prvi vrsti seveda kaže čas. Lahko je modni dodatek. Predvsem pa služi kot odlično dopolnilo pametnemu telefonu. S tem, ko smo uporabniki vse bolj povezani s spletom in smo že skoraj neločljivi od raznih omrežij in storitev v oblaku, se na nas zgrinja tudi ogromno perifernih telefonskih opomnikov in obvestil. Ura v tem primeru služi kot popoln podaljšek telefona za hitro in veliko bolj intuitivno preverjanje obvestil, kot če bi za vsak pisk segali v žep ali torbico.

Športne ure

S športno uro ste vedno na tekočem, v kakšni formi je vaše telo. Pri izbiri športne ure se morate prepričati, da ima vse funkcije, ki jih potrebujete za svojo športno aktivnost, ne da bi pri tem morali skleniti kompromis med funkcijo in dizajnom. Vsi si seveda želimo lahke ure, ki nas ne bo omejevala pri svobodnem gibanju med športom. Ta ne bi smela biti pretežka ali robustna, saj se na roki čuti vsak odvečen gram, kar nam lahko povzroča neprijeten občutek. Vse več nas je, ki športne ure nosimo vsak dan in zato sta oblika in barva še toliko bolj pomembni za usklajenost in kombiniranje z našimi oblačili, ki pa so lahko izredno preprosta, popolnoma športna ali pa športno elegantna.

Možne funkcije

  • alarm
  • štoparica
  • merjenje števila korakov
  • merjenje dnevnih aktivnosti in kakovosti spanja
  • kompas
  • GPS navigacija
  • merjenje srčnega utripa
  • merjenje hitrosti, razdalje in višinske razlike
  • merjenje temperature
  • opomnik za telefonske klice, sporočila in koledar

Ob vseh teh karakteristikah imate možnost pregledovati še dodatne podatke s podrobnostmi o intenzivnosti vadbe ali treninga ter njen vpliv na vaše telo. Za vse tiste, ki se želijo znebiti nekaj odvečnih kilogramov, pa je funkcija nadzora porabljene energije koristen pripomoček, saj pokaže izračun dnevne porabe kalorij.

Otroška pametna ura

Otroška pametna ura je namenjena otrokom, da lahko vedno pokličejo na prednastavljene številke. V šolo ne potrebujejo nositi mobilnega telefona, so pa vedno dosegljivi za starše, poleg vsega pa starši vedno vidijo natančno lokacijo otroka.

Otroška pametna ura je primerna za otroke vseh starosti. Vse do njihove samostojnosti lahko preko mobilne aplikacije kadarkoli preverite točno lokacijo vašega otroka. Ura je oblikovana tako, da je zanimiva in prijetna na otip. Prijetne barve in funkcionalnost bodo vzbudile zanimanje vaših otrok in zato bodo pametno uro z veseljem nosili na svoji roki.

Torej, za vse, ki se ukvarjate s športom ali pa ste mnenja, da je varnost otroka na prvem mestu, je v naši spletni trgovini na voljo veliko različnih modelov pametnih ur, ki vam bodo pomagale pri vaši fizični pripravljenosti ali pri varnosti vašega otroka.