V vrečki ni artiklov.

Bob Berman

Bob Berman je najbolj bran astronom na svetu. Je avtor več kot tisočih objavljenih člankov v publikacijah in revijah, kot sta Discover in Astronomy, kjer ima tudi svojo mesečno kolumno. Poleg tega je urednik vsakoletne izdaje knjižice The Old Farmer's Almanac in avtor štirih knjig. Je izredni profesor astronomije na fakulteti Marymount, poleg tega piše in producira tedensko oddajo na radijski postaji North-East Public, ki jo vsak vikend oddaja tudi radijska postaja National Public Radio.

Bob Berman

Bob Berman je ameriški astronom, avtor in znanstveni popularizator.

Leta 1976 je Bob Berman ustanovil astronomsko društvo Catskill. Od leta 1986 do 1994 je v nacionalnem parku Yellowstone vodil poletni astronomski program. Bob Berman je bil od leta 1989 do leta 2006 kolumnist astronomije v reviji. Trenutno pa piše kolumne v reviji Astronomy Magazine, katere je tudi urednik.

Od leta 1996 do 2000 je bil Bob Berman izredni profesor astronomije na univerzi za liberalne umetnosti Marymount College. Nastopil je na CBS This Morning, Today Show in The Late Show z Davidom Lettermanom.

Bob Berman je vodil je odprave na Arktiko in Antarktiko, kjer so opazovali severne sije in mrke.

Bob Berman vodi tedensko radijsko oddajo Skywindow in mesečno enourno oddajo Northeast Public Radio, kamor ga lahko ljudje pokličejo. Bob Berman je bil glavni govornik na programu Starfest 2007.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani