Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bodi pogumen

Na zalogi
SKU
9789617129243
Dodaj v primerjavo
Cena 17,90 €

Knjiga Bodi pogumen je preprost in zabaven delovni zvezek za otroke, ki ga lahko izpolnjujejo sami ali skupaj s starši ali skrbniki. Združuje dokazano učinkovite metode kognitivno-vedenjske terapije, ki jih uporabljajo otroški psihologi v šolah, in preproste vaje, s katerimi se bo otrok naučil premagati sramežljivost.

Dodaj na seznam želja

Vaje bodo otroku pomagale, da bo začel ceniti svojo edinstvenost in edinstvenost drugih.

Z njihovo pomočjo se bo začel bolj zavedati svojih misli, spoznal pa bo tudi tehnike za pozitivno mišljenje. Te mu bodo pomagale razumeti njegova čustva in se o njih pogovarjati ter preizkusiti nove načine, kako biti pogumen.


Dodan je tudi uvod v tehnike čuječnosti, ki otroku omogoča, da se začne bolj zavedati sebe, in spodbuja prepoznavanje njegove povezanosti s svetom okrog sebe, njegovimi čuti in notranjim mirom – čemur naravno sledita občutek svobode in samozavesti.

Knjiga uporablja informativen in holističen pristop, otroku pa prijazno približa tudi pomembnost zdrave prehrane, spanja in gibanja, hkrati pa ga nauči preprostih psiholoških tehnik za uvajanje koristnih sprememb.

Otrok bo v njej s pomočjo Jema – prijaznega in spodbudnega lika, s katerim se lahko poistoveti – delal zabavne in simpatične vaje, med katerimi se skrivajo številni koristni nasveti, navdihujoče trditve in praktične informacije za starše.


POPPY O'NEILL je avtorica knjig o duševnem zdravju za otroke in odrasle. Njena zbirka otroških knjig o duševnem zdravju je ena najbolje prodajanih na Amazonu

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617129243
Leto izdaje 2021
Število strani 138
Dimenzije 155 x 12 x 205
Vezava Mehka
Avtor Poppy O'Neill
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bodi pogumen
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Bodi pogumen

Cena 17,90 €