V vrečki ni artiklov.
Bodi ti, spremeni svet

Access Consciousness

Bodi ti, spremeni svet je zelo drugačna knjiga. Napisana je za sanjače tega sveta – ljudi, ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega – pa nikoli prej niso imeli orodij za to. Kaj če bi vam rekel, da orodja obstajajo? Možnosti, o katerih ste vedno sanjali, so mogoče!

"V preteklosti, leta 2000, sem bil navidezno uspešen kiropraktik. Vendar sem bil pod površjem globoko depresiven. Prišel sem do točke, ko sem bil pripravljen končati vse skupaj. Vesolju sem dal šest mesecev … In potem, nenadoma, ko sem poskusil vse metode samopomoči in duhovne modalitete, ki sem jih lahko, sem se srečal z nečim, kar mi je spremenilo življenje – Access Consciousness.®"

Priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe

Access je sistem za odpiranje vrat čemur koli in vsemu, kar je mogoče v tem svetu. Daje vam dostop do vašega védenja, dinamično povečuje vaše zavedanje in zavest ter vključuje vse in ne sodi o ničemer.

Prosim, védite, da za vas nimam odgovorov. Samo vprašanja. Samo vi veste, kaj je res za vas. Vabim vas, da skupaj z mano raziščete, kdo dejansko ste. Tako kot vaša, se tudi moja lastna pot do zavesti nadaljuje. Če ste pripravljeni, vas lahko ta knjiga vodi do tega, da ste vi in da spremenite svet. Je zdaj čas? Je to tisto, kar ste čakali?

Kaj je Bodi ti, spremeni svet?

Ta knjiga je resnično inovativna zbirka orodij za iskalce v svetu – ljudi, ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega, vendar niso nikoli prej imeli orodij, da bi ustvarili, kar si resnično želijo.

Z uporabo ekskluzivnih orodij in procesov, imenovanih Access Consciousness, vas Heer po korakih popelje do dejanske stvaritve spremembe v vašem življenju in v svetu.

Ko se je Heer prvič srečal s temi orodji, je bil na robu samomora in Accessova orodja so spremenila vse to. Z ranljivostjo, jasnostjo in humorjem, Heer uporablja svojo osebno tranformacijo v zadnjih dvanajstih letih, da vam pokaže dinamično spremembo, ki je dejansko mogoča.

Takšna knjiga, kot je ta, ne obstaja. Ne bo vam priskrbela enega samega odgovora, ki bi se ga oprijeli. Namesto tega vam bo pokazala, kako v desetsekundnih intervalih delovati iz vprašanja in izbire in vam bo dala dostop do tega, kar že naravno veste.

Na nek način je ta knjiga čudovita sostvaritev. Heer izhaja iz modrosti tisočev ljudi, s katerimi je delal po vsem svetu. Ko začnejo spoznavati, da niso zmešani, da z njimi ni nič narobe, tudi spoznajo, da imajo sposobnosti in zmožnosti onkraj svojih najbolj divjih sanj. 

Dr. Dain Heer  

Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja. 

Znotraj Accessa je Dr. Dain Heer razvil edinstven energijski proces spreminjanja za posameznike in skupine, ki se imenuje Energijska sinteza bitja. Dr. Dain Heer je pred tem napisal niz knjig s tematikami o utelešenju, zdravljenju, denarju in odnosih. 

Dr. Dain Heer o knjigi:

Te knjige nisem napisal za vsakogar. Napisal sem jo za nekaj ljudi, ki spoznavajo, da ta resničnost v svoji zdajšnji obliki ne deluje, da bi prebudila večje »nas«, ki smo resnično mogoči. Napisal sem jo za »sanjače«, tiste, ki vedo, da bi moralo biti mogoče nekaj drugega in večjega in da bi to morali biti zmožni imeti. Vi, »sanjači«, ste moji ljudje. Resnično lahko spremenite svet, če si le lahko dovolite storiti to. Če lahko opustite idejo, da bo ta resničnost, takšna, kot je, kadar koli dovolj za vas. In če lahko preprosto začnete prepoznavati, da je VSAKA OMEJITEV, za katero ste kdaj menili, da jo imate, le veličastnost, ki je še niste uspeli prepoznati.

9789617033120 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/b/o/bodi_ti_spremeni_svet.jpg 9789617033120
27 EUR 2021-04-28 Zaloga: Na zalogi

Bodi ti, spremeni svet

Bodi ti, spremeni svet Dr. Dain Heer

Priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Ta knjiga vam bo priskrbela niz praktičnih in dinamičnih orodij in procesov, ki vas bodo okrepili v védenju, kaj je res za vas in kdo resnično STE. Kaj če takrat, ko ste vi, lahko spremenite vse – svoje življenje, odnose, telo, denarno situacijo … in svet?
Cena: 27,00 €

Podrobnosti artikla Bodi ti, spremeni svet

ISBN 9789617033120
Leto izdaje 2017
Število strani 334
Dimenzije 13,0 X 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Dain Heer

O avtorju Bodi ti, spremeni svet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 26.07.2018

Ko spremeniš sebe, svoj pogled na zunanji svet,

Ko spremeniš sebe, svoj pogled na zunanji svet, kot tudi sebe, spremeniš svet.

Bodi ti, spremeni svet

Oglejte si tudi