Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bog je resničen

Na zalogi
SKU
9789617035865
Dodaj v primerjavo
Cena 18,95 €

Knjiga Bog je resničen naslavlja vprašanja, ki si jih pogosto zastavljamo, ko se sprašujemo o Bogu: Kakšen sploh je Bog? Zakaj so stvari takšne, kot so, navkljub Božji milosti? Knjiga govori o smislu življenja na Zemlji.

 

Dodaj na seznam želja

Bog

Nova knjiga izpod peresa avtorja uspešnice Nebesa so resnična, naslavlja vprašanja, ki si jih pogosto zastavljamo, ko se sprašujemo o Bogu: 

Kakšen sploh je Bog? Zakaj so stvari takšne, kot so, navkljub Božji milosti?

Če je Toddova prva knjiga, Nebesa so resnična, govorila o smislu nebes in življenja po smrti, govori Bog je resničen o smislu življenja na Zemlji:

"Čemu obstaja toliko hinavskih pobožnežev? Zakaj je za kristjane križ tako pomemben? Čemu se nam zdi, da Bog ne izpolnjuje naših največjih želja?"

Ljudje so siti pokroviteljskih odgovorov v vzvišenem cerkvenem jeziku, ki njihove dvome odpravijo na hitro: izvedeti želimo neolepšano resnico. Težave v naših življenjih so resnične in neprijetne. Ko se sprašujemo o težkih preizkušnjah in bolečih dvomih, potrebujemo nekoga, ki nam bo znal v imenu Boga odgovoriti na preprost način.

Todd se loteva teh tem s pogumom gasilca, tankočutnostjo preprostega prijatelja in sočutjem lokalnega pastorja. Ljudem pomaga ubesediti tisto, kar želijo vprašati, nakar jim z izbiro ustreznih modrosti iz Biblije pomaga storiti korak naprej v njihovi veri.

Bog se je pripravljen srečati s teboj! Pa ti z Njim?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617035865
Leto izdaje 2018
Število strani 214
Dimenzije 12,5 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Hiša knjig
Avtor David Drury, Todd Burpo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bog je resničen
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Bog je resničen

Cena 18,95 €