V vrečki ni artiklov.
Bogastvo in notranji mir

Napoleon Hill

V svoji zadnji knjigi, ki jo je napisal pri starosti 84 let, Napoleon Hill razkriva svoja globoka spoznanja o tem, kako dobiti tisto, kar želite – in to kar najbolje izkoristiti. V razumljivem in preprostem jeziku razloži tehnike, ki dokazano delujejo in s pomočjo katerih boste prejeli moč za služenje denarja in obenem za uživanje notranjega miru.

Naučite se, kako:

-          uspeti v življenju tako, da ste to, kar v resnici ste,

-          razviti zdrav ego,

-          uspevati pri delu, ki ga želite opravljati,

-          ves čas napredovati,

-          vsak izziv spremeniti v uspeh

-          in še mnogo več. 

Denar, kariera in finančno obilje 

Napoleon Hill je kot mladenič razmišljal podobno kot mladi ljudje danes. Uspeh je povezoval z denarjem in dobro kariero. Želel je biti pomemben in živeti razkošno življenje. Tudi današnji bralci njegovo najbolj priljubljeno knjigo Z idejo do bogastva! povezujejo s finančnim obiljem – toda Hillovo mišljenje se je kasneje v življenju spremenilo. 

V enem od svojih člankov je zapisal, da ko je kot mladenič verjel, da je pomembno, da si kupi Rolls Roycea, takoj ko je začel služiti veliko denarja. Kupil je tudi drago nepremičnino v New Yorku; imel je služabnike in številne zaposlene, ki so ustregli vsaki njegovi želji. Ekstravagantno zapravljanje pred Veliko Depresijo leta 1929 je povzročilo, da je kasneje Hill izgubil vse svoje premoženje, vključno s kupljeno nepremičnino. 

Duševni mir 

Ko je leta 1967 objavil svojo knjigo Bogastvo in notranji mir, je bil Napoleon star 84 let. Njegovo sporočilo svetu se je spremenilo. Bil je starejši in bolj moder; s knjigo je želel svetu prenesti sporočilo o pomembnosti notranjega miru. 

V knjigi Napoleon zapiše, da želi bralcu pomagati, da se izogne enakim napakam, kot jih je storil sam. Med branjem knjige se boste naučili, da je za notranji mir potrebno veliko več kot denar in materialno bogastvo. Spoznali boste, da se je potrebno učiti iz preteklih napak, razviti pozitivni mentalni odnos, živeti brez strahu in deliti svoje obilje z drugimi. 

Napoleon Hill je opravil ogromno raziskav ter intervjujev z najbogatejšimi ljudmi svojega časa in napisal številne knjige o tem, kaj pomeni biti uspešen. Ta njegova zadnja knjiga združuje vse njegove znanje o tem, kako v življenju pridobiti tako bogastvo kot notranji mir. 

Napoleon Hill 

Napoleon Hill se je rodil leta 1883 v revni družini, kasneje pa žel velike uspehe kot novinar in odvetnik. Bil je svetovalec poslovnega mogotca Andrewa Carnegieja in ameriškega predsednika Franklina Roosevelta. Ob pomoči Carnegieja je na podlagi misli in izkušenj več mogotcev, ki so obogateli, izoblikoval filozofijo uspeha. Njegova fundacija je v zadnjih letih objavila njegove knjižne uspešnice po vsem svetu, s katerimi je močno vplival na celoten svet. Med njegove slavne naslove uvrščamo Z idejo do bogastva, Leto bogatenja po Napoleonu Hillu in Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu. 

»Z idejo do bogastva je v izvirni angleški različici ugledala luč sveta 1967, ko je štel 64 let. Medtem se je postaral, postal bistveno modrejši in želel je ljudem predočiti, kako pomemben je notranji mir. 

V knjigi Bogastvo in notranji mir skuša bralcu pomagati izogniti se napakam, ki jih je zagrešil sam. Med branjem boste morda na podlagi njegovega življenja ugotovili, da za notranji mir potrebujemo bistveno več kot denar in gmotno imetje. Prebrali boste, kako se je treba učiti iz svoje preteklosti, izoblikovati pozitivno miselno naravnanost, v življenju pomahati strahovom v slovo in deliti svoje bogastvo z drugimi. 

Napoleon Hill je v svojem nadvse zanimivem življenju pod streho spravil številne raziskave, intervjuje in zapise, kjer se je ukvarjal s tem, kaj pomeni uspeti. Pričujoča knjiga, ki je obenem njegova zadnja, združuje na enem mestu vse njegovo znanje o življenju z notranjim mirom.«

978-961-7079-01-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/b/o/bogastvo-in-notranji-mir_1.jpg 978-961-7079-01-2
19.44 EUR 2021-08-05 Zaloga: Na zalogi
-35%

Bogastvo in notranji mir

Bogastvo in notranji mir Napoleon Hill

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 136 zlatnikov = 1,36 €.
V svoji zadnji knjigi, ki jo je napisal pri starosti 84 let, Napoleon Hill razkriva svoja globoka spoznanja o tem, kako dobiti tisto, kar želite – in to kar najbolje izkoristiti. V razumljivem in preprostem jeziku razloži tehnike, ki dokazano delujejo in s pomočjo katerih boste prejeli moč za služenje denarja in obenem za uživanje notranjega miru.

Vroča cena: 19,44 €

Prihranek: 10,46 € (35%)

Redna cena: 29,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Bogastvo in notranji mir

ISBN 978-961-7079-01-2
Leto izdaje 2019
Število strani 348
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Napoleon Hill

O avtorju Bogastvo in notranji mir

Napoleon Hill

Napoleon Hill

Napoleon Hill (1883–1970) je bil rojen v okrožju Wise v Virginiji. Kariero pisatelja je začel pri trinajstih letih kot »gorski poročevalec« za časopis v majhnem mestu, nato pa je postal najbolj priljubljen motivacijski avtor Amerike. Njegovo delo stoji kot spomenik individualnega dosežka in je mejnik moderne motivacije.

Njegovo najbolj slavno delo, knjiga Z idejo do bogastva!, je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v več kot 70 milijonih izvodov. Hill je ustanovil Fundacijo (www.naphill.org) kot neprofitno izobraževalno inštitucijo, čigar poslanstvo je nadaljevati z njegovo filozofijo vodenja, samomotivacije in individualnega dosežka.   

Več o Napoleon Hill

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Grega

Objavljeno 15.07.2021

Absolutno odlična knjiga! Napoleon Hill v tej

Absolutno odlična knjiga! Napoleon Hill v tej knjigi jasno opiše veliko skrivnost, na katero namiguje v svoji svetovno znani knjigi Z idejo do bogastva. Ta knjiga vam ne samo pove, kaj je resnična skrivnost vseh velikih človeških dosežkov, temveč tudi druge čudovite stvari.

Klara

Objavljeno 17.02.2021

Zelo dobra knjiga, ki ti praktično prikaže, kako v

Zelo dobra knjiga, ki ti praktično prikaže, kako v življenju uspeti in hkrati ohraniti notranji mir.

Petra

Objavljeno 20.03.2020

Odlična načela življenja, da se dobro počutiš in

Odlična načela življenja, da se dobro počutiš in se začneš ceniti in seveda začneš ceniti svoje življenje

Janez

Objavljeno 26.02.2020

Super knjiga!

Super knjiga!

Klementina

Objavljeno 31.01.2020

S pomočjo te knjige sem si pridobila samozavest in

S pomočjo te knjige sem si pridobila samozavest in posledično uspela v svojem poslu. Priporočam vsem, kateri si ne upajo stopiti na svojo poslovno pot, ker jih je strah neuspeha.

Bogastvo in notranji mir

Napoleon Hill

Vroča cena: 19,44 €

Prihranek: 10,46 € (35%)

Redna cena: 29,90 €

Bogastvo in notranji mir

Oglejte si tudi