V vrečki ni artiklov.
Bogati brat, bogata sestra - dve poti do Boga, denarja in sreče
Najprej sta bila skupaj, potem ločena in nazadnje spet skupaj - kot brat in sestra, ki odkrivata bogastva sveta. Knjiga Bogati brat, bogata sestra je preplet poročil o dveh navdihujočih življenjskih poteh. Zgodbi Roberta Kiyosakija in njegove sestre Emi (častite Tenzin Kacho) bosta potrdila vašo vero v moč prepričanja, pomen delovanja in zmožnost premagovanja vseh ovir na poti do bogatejšega življenja. Leta 1962 so ZDA razstrelile jedrsko bombo deset milj od obale Božičnega otoka v južnem Tihem oceanu. Tedaj sta brat in sestra, ki sta odraščala v isti družini in okolju, stopila vsak na svojo pot iskanja boga, denarja in sreče. Robert je postal svetovno znan poslovnež, pisec in predavatelj na finančnem področju. Emi je postala predana budistična nuna, avtorica in duhovna učiteljica. Brata in sestro je usoda vodila s Havajev do vietnamskega zaliva Cam Ranh, hipijevske komune v Haight-Ashburyju, samostana v Indiji, zasebnih srečanj z R. Buckminstrom Fullerjem in sedeža ob nogah njegove svetosti dalajlame. Nazadnje sta se znova srečala. Robertu je grozila smrt med vietnamsko vojno, Emi pa v obliki raka. Vsak po svoje sta tvegala, delala napake, se učila iz iskušenj in iskala svoja spoznanja. Odkrila sta mir, zadovoljstvo in bogastvo, ki jih človek užije, če živi tako kot mu je namenjeno. Knjiga bo navdih na vaši poti, pri osebnem iskanju življenjskega smisla, prepričanja in načina bogatenja - tako gmotnega kot duhovnega -, ki vam bo pomagal zaživeti tako, kot bi morali... kot bi morali vsi.
15955 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/preview95473aeeee71f26f4ba633898f42261f.gif 978-953-2361-95-7
21.9 EUR 2021-09-30 Zaloga: Na zalogi
-31%

Bogati brat, bogata sestra - dve poti do Boga, denarja in sreče

Bogati brat, bogata sestra - dve poti do Boga, denarja in sreče Emi Kiyosaki Robert T. Kiyosaki

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
Najprej sta bila skupaj, potem ločena in nazadnje spet skupaj - kot brat in sestra, ki odkrivata bogastva sveta. Knjiga Bogati brat, bogata sestra je preplet poročil o dveh navdihujočih življenjskih poteh. Zgodbi Roberta Kiyosakija in njegove sestre Emi (častite Tenzin Kacho) bosta potrdila vašo vero v moč prepričanja, pomen delovanja in zmožnost premagovanja vseh ovir na poti do bogatejšega življenja.

Vroča cena: 21,90 €

Prihranek: 10,00 € (31%)

Redna cena: 31,90 €

Podrobnosti artikla Bogati brat, bogata sestra - dve poti do Boga, denarja in sreče

ISBN 978-953-2361-95-7
Leto izdaje 2011
Število strani 374
Dimenzije 13,5 x 20,5
Vezava Ne
Izdal Katarina Zrinski
Avtor Emi Kiyosaki
Robert T. Kiyosaki

O avtorju Bogati brat, bogata sestra - dve poti do Boga, denarja in sreče

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki

Vlagatelj, podjetnik, zagovornik finančne izobrazbe in najbolje prodajani avtor knjig. Robert Kiyosaki je avtor knjige Bogati očka, revni očka – najboljše osebne finančne knjige vseh časov, ki je izzvala in spremenila način razmišljanja o denarju desetinam milijonov ljudi. Bogati očka, revni očka velja za najuspešnejšo prodajno uspešnico vseh štirih časnikov, ki zastopajo tedensko revijo Publisher's Weekly – The New York Times, Business Week, The Wall Street Journal in USA Today – in je bila imenovana za najboljšo knjigo o denarju dnevnega časopisa USA Today kar dve leti zapovrstjo. Hkrati pa je tretja najbolje prodajana uspešnica, ki ponuja praktične nasvete in podrobna navodila za določeno dejavnost.

Več o Robert T. Kiyosaki

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Nino

Objavljeno 26.08.2017

Dokaz, da si moramo pot do sreče ustvariti sami,

Dokaz, da si moramo pot do sreče ustvariti sami, saj kopiranje vzorca nekoga drugega ne bo nujno dobro. Sledite svojim sanjam in bodite zvesti sami sebi

Bogati brat, bogata sestra - dve poti do Boga, denarja in sreče

Oglejte si tudi