V vrečki ni artiklov.

Bogati očka, revni očka - Kaj svoje otroke učijo bogati, revni in pripadniki srednjega razreda pa ne!

Bogati očka, revni očka - Kaj svoje otroke učijo bogati, revni in pripadniki srednjega razreda pa ne! Robert T. Kiyosaki

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Knjiga Bogati očka, revni očka je začetna točka za vsakogar, ki bi rad bil gospodar svoje finančne usode. Ko boste prebrali knjigo Bogati očka, revni očka, boste bolje razumeli, kolikšne koristi vam lahko prinese sprememba mišljenja. Če hrepenite po finančni svobodi, potem je Kiyosakijeva knjiga ravno pravšnja za vas; v njej boste namreč našli osnovna znanja, ki jih boste potrebovali, da uresničite svoj cilj.
 
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-953-236-167-4
Leto izdaje 2009
Število strani 230
Dimenzije 15,0 x 21,0
Avtor Robert T. Kiyosaki
Vezava Ne
Izdal Katarina Zrinski
Kategorija Uspešnost, denarstvo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Za vse ki knjige še niste prebrali vam zatavljam

Za vse ki knjige še niste prebrali vam zatavljam vprašanje? Če bi vam lahko pokazal način, kako ustvariti finančno neodvisnost, tako da plačate pošteno in razumno ceno za blago in storitve, namesto da bi plačali najnižjo ceno. Ali bi spremenili svoje nakupovalne navade?

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Ko prebereš to knjigo si kot prerojena oseba.

Ko prebereš to knjigo si kot prerojena oseba. Začel sem gledati z druge perspektive in delam že na tem da začnem razmišljati po novem saj z Evropo so tudi nam odprte vse te stvari, ki jih knjiga navaja. Avtor pripoveduje, da naj se udeležujemo raznih seminarjev, naj nam ne bo škoda "vreči" denarja proč za koristne finančne seminarje. To sem tudi storil in priporočam vsakomur, če bo kdo kdaj kjerkoli zasledil ime finančnega tečaja Aris, naj se le tega udeleži in ne bo mu žal. Če preberete knjigo in niste naredili NIČ glede sprememb v svojem življenja, je bolje kot da kot bi brali, šli na en pir in se smilili samemu sebi!!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga mi je spremenila pogled na sedanje

Knjiga mi je spremenila pogled na sedanje življenje. Toliko napak, ki sem odkrila ob tej knjigi me ne bi naučili v nobeni šoli. Kot pravi sam avtor, tega nas v šoli ne naučijo. Življenje se mi je v nekaj letih bistveno spremenilo. Priporočam!!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Bogati očka revni očka je zanimiva in zelo

Bogati očka revni očka je zanimiva in zelo življenska knjiga. Pripoveduje kako avtor vidi obe plati razmišljanja svojega pravega očeta in očeta od svojega prijatelja, ter kakšna je razlika v kakovosti njunega življenja. Odlično branje za tiste, ki želijo več od življenja.

JOCO

Objavljeno 12.09.2014

Vsak, ki bo dojel bistvo knjige bo začel iskati

Vsak, ki bo dojel bistvo knjige bo začel iskati pot iz podganje dirke in je knjiga katera je meni odprla vrata v svet za katerega nisem vedel, da obstaja. VSEKAKOR OBVEZNO BRANJE BREZ DEBATE.

Oglejte si tudi