Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bracov pogled

Na zalogi
SKU
978-961-6861-62-5
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €

Ko govorimo o Bracu, so številni nad njim navdušeni, nekateri njegove sposobnosti ne priznavajo. Vendar pa je dejstvo, da Braco obstaja, pomembno, celo nujno v življenju mnogih ljudi. In govorimo o resnično mnogih. Že samo to usmerja pozornost nanj. Kaj vendar ljudi tako vleče k njemu, ne pa k drugim, in v čem se razlikuje od njih? Koliko se je Braco približal resnici? Zakaj ga sprejema tolikšno število ljudi, ne glede na njihova življenjska prepričanja, svetovne nazore, ne glede na kontinent?

In kaj se pravzaprav dogaja?

Dodaj na seznam želja

Na vsakem srečanju sta dva udeleženca: prejemnik in dajalec moči in pomoči. V prejemniku ustvarja prepričanje, da so njegove želje uresničljive (»Ne jaz, tvoja vera te je ozdravila.«). Dajalec je oseba z razvitim samospoštovanjem in ima pogum odigrati vlogo katalizatorja prejemnikovega verovanja, da se bo uresničilo to, kar se je doslej zdelo nemogoče.

Kdo je Braco, ki ga želijo srečati množice z vsega sveta?

Akademsko izobražen človek – cenjena oseba, ki izpolnjuje želje ljudi. V spontanem razgovoru je pojasnil, da se bo z ljudmi srečeval, dokler bo za to zanimanje. Ko bo pojenjalo, se bo umaknil.

Za srečanja v molku in nekajminutni pogled se je odločil po tem, ko so ljudje pričeli prihajati v tolikšnem številu, da ni več mogel govoriti z vsakim posebej, kar je bila njegova dotedanja praksa.

V čem je Bracova skrivnost?

Za vsako srečanje je motiviran. Na srečanju občuti srečo. Enostavno in učinkovito.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-62-5
Leto izdaje 2017
Število strani 158
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor dr. Vladimir Gruden
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bracov pogled
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Bracov pogled

Cena 14,90 €