V vrečki ni artiklov.

Brez dlake na jeziku - Kako najti moškega, ga obdržati in razumeti

Brez dlake na jeziku - Kako najti moškega, ga obdržati in razumeti Steve Harvey

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
Steve Harvey je s svojo prvo knjigo Bodi ženska, razmišljaj kot moški doživel velikanski uspeh, hkrati pa je izzvala veliko razpravljanja. Vse pripombe, pomisleki, zahteve po dodatnih pojasnilih in obilica novih vprašanj so mu, kot pravi sam, potrdili, da so ženske najbolj radovedna bitja na svetu. V knjigi Brez dlake na jeziku odgovarja na nova vprašanja o obnašanju moških:
 
Cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616804530
Leto izdaje 2014
Število strani 200
Dimenzije 14,0 x 22,0
Avtor Steve Harvey
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Ljubezen, odnosi

O avtorju

 


Temnopolti Američan Broderick Steven Harvey se je rodil leta 1957 v Zahodni Virginiji. Njegov oče je bil rudar, drugače pa dober zgled ravnanja pravega moškega z ženo in družino.

Steve se je zaposlil takoj po srednji šoli. Opravljal je številna dela; ukvarjal se je tudi s prodajo preprog in zavarovalnih polic, nekaj časa je celo boksal. Sredi 80. let se je preizkusil kot stand-up komik in uspel. Vodil je več priljubljenih televizijskih oddaj; nastopal je v filmih, po klubih in na turnejah; izdal je glasbeno zgoščenko; lotil se je svoje kolekcije ženskih oblačil; je voditelj in ustvarjalec televizijske oddaje The Steve Harvey Morning Show.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).