Samo še 3 dni! Oddajte naročilo do te srede in paket boste prejeli še pred prazniki!

 
V vrečki ni artiklov.

Brez izgovorov!

Brez izgovorov! Brian Tracy

Moč samodiscipline

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 181 zlatnikov = 1,81 €.
S to knjigo boste v 21 poglavjih spoznali metode ‘brez izgovorov’ in kako jih prenesti v vsakdanje življenje. Knjiga je napisana za tiste, ki so željni storiti več, imeti več in biti več, kot so bili. 
 
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6468-94-7
Leto izdaje 2018
Število strani 212
Dimenzije 15,5 x 23,5
Avtor Brian Tracy
Vezava Mehka
Izdal VBZ
Kategorija Finančno obilje

O avtorju

 sdf  Brian Tracy je predsednik in generalni direktor podjetja Brian Tracy International, ki se ukvarja z usposabljanjem in razvojem posameznikov in podjetij. Njegov cilj je strankam pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si lahko sploh predstavljajo.  

Brian Tracy je svetoval več kot 1000 podjetjem in nagovoril okrog 5 milijonov ljudi na več kot 5000 govorih in seminarjih. Ljudje so jih opisali kot »navdušujoče, zabavne, informativne in motivacijske«. Tekom svoje kariere je deloval v več kot osemdesetih državah na šestih kontinentih in tekoče govori štiri jezike.

Nekatere ključne točke njegovih govorov so:

Vodilni v novem tisočletju: Kako postati bolj učinkovit in vodilni na vseh področjih poslovnega življenja. Naučite se najmočnejše, najbolj praktične strategije vodij, ki so bile kdajkoli odkrite za upravljanje, motiviranje in pridobivanje boljših rezultatov kot kdajkoli prej.

Mišljenje 21. stoletja: Kako razmišljati in načrtovati bolje kot vaša konkurenca in kako premagati vašo konkurenco. Kako dobite boljše razultate v hitro se spreminjajočem poslovnem okolju.

Psihologija vrhunske učinkovitosti: Kako vrhunski ljudje razmišljajo in delujejo na vseh področjih osebnega in poslovnega življenja. Naučite se serije praktičnih, preizkušenih metod in strategij za maksimalne dosežke.

Vrhunske prodajne strategije: Kako prodati več, hitreje in lažje zahtevnim strankam na vsoko konkurenčnem tržišču. Kako prodati drage proizvode in usluge nasproti konkurenci z nizkimi cenami.

Za več informacij obiščite njegovo spletno stran http://www.briantracy.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).