V vrečki ni artiklov.
Brez omejitev (PREDNAROČILO)

Predviden izid knjige je 10. april 2020 (knjiga bo v celoti prevedena v slovenščino). 

Kaj pomeni PREDNAROČILO?     

  • Prednaročilo je napoved izida nove knjige.
  • Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu ali s kartico).
  • Po opravljenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu.
  • Plačilo lahko opravite preko spletne banke ali na vseh vplačillnih mestih pošte Slovenije ali na vaši banki.
  • Če boste k naročilu dodali še knjige ali artikle iz obstoječe ponudbe, vam bomo vse naročeno (skupaj s prednaročilom) poslali skupaj ob izidu knjige. V nasprotnem primeru naredite dve ločeni naročili.

Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec, poslovnež in še bi lahko naštevali, katerega je med zvezde izstrelil film Skrivnost (The Secret) in ga mnogi povezujejo z delovanjem zakona privlačnosti v praksi, Joe Vitale, se v svojem delu Brez omejitev (Zero Limits), pri katerem je zavihtel pero skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode ho'oponopono, dr. Ihalekalo Hew Lenom, ki je zaslovel kot terapevt, ki s pomočjo ho'oponopono pozdravil celotni oddelek duševno bolnih zapornikov, ne da bi se s katerimkoli kdaj osebno srečal, zagrize v svojo najljubšo temo, zakon privlačnosti, z zornega kota medtem nadvse priljubljene havajske tehnike za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega.

Nenazadnje: gotovo ste se že kdaj vprašali, zakaj različne tehnike manifestiranja v življenju morda ne delujejo vedno in ves čas. Morda zato, ker gre samo za tehnike, s katerimi zaposlimo svoj um, namesto da bi stopili v tisti prostor v sebi, v katerem so vsi odgovori, božansko v nas samih, da bi se iz žrtve prelevili v ustvarjalca svojega življenja, v služabnika božanskega. Če želimo nekaj doseči, moramo biti na to tudi pripravljeni, v svojih globinah morajo biti naše želje usklajene z našimi globinami. In na tem mestu nastopi ho'oponopono, ki nam pomaga prečistiti nezavedno in odstraniti blokado. Vrniti se je treba v ničelno stanje, ki besede 'omejitev' ni vpisalo v svoj slovarček.

Kaj pa če bi storili še korak dlje – kot je to storil dr. Hew Len, ki je kot terapevt izhajal iz prepričanja, da mora biti pripravljen 100-odstotno prevzeti odgovornost za nastanek težave pri klientu ter jo odpraviti pri sebi – in takrat se tudi pri klientu problem razblini kot milni mehurček. Nenazadnje smo po njegovem mnenju vsi odgovorni za ustvarjanje svojega fizičnega univerzuma takšnega, kakršen je – če je nekaj v njem, smo ga tja priklicali sami, zato ga moramo sami iz njega tudi odstraniti s pomočjo LJUBEZNI. Mir in svoboda se vedno začneta pri nas samih. Ko prečistimo svoje blokade, tako prečistimo tudi univerzum in vsa živa bitja.

Vrnimo se nazaj v ničelno stanje, ko smo kot novorojenček privekali na svet, ponovno se začnimo iz trenutka v trenutek čuditi življenju. Odpravimo blokade in spoznajmo, da je vse, kar tvori našo resničnost, plod naših mislih, čustev in delovanja. Če si želimo drugačnih rezultatov, moramo spremeniti svojo realnost. Doumimo, da je vse okoli nas nastalo zaradi nas, zato tudi lahko z našo pomočjo postane tudi drugačno. Če sta zmogla dr. Len (s posodobljeno metodo ho'oponopono, ho'oponopono samo i-dentitete) in Joe Vitale, potem lahko na svoje zdravje, finance in druge vidike svojega življenja vplivamo tudi mi samo. Mir jaza (Peace of I). 

4584651 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/e/zero-limits_1.jpg 4584651
22.4 EUR 2020-04-08 Zaloga: Na zalogi
-25%

Brez omejitev (PREDNAROČILO)

Brez omejitev (PREDNAROČILO) Joe Vitale

Havajski sistem za bogastvo, zdravje mir in še marsikaj drugega

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 156 zlatnikov = 1,56 €.
Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec, poslovnež in še bi lahko naštevali, katerega je med zvezde izstrelil film Skrivnost (The Secret) in ga mnogi povezujejo z delovanjem zakona privlačnosti v praksi, Joe Vitale, se v svojem delu Brez omejitev (Zero Limits), pri katerem je zavihtel pero skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode ho'oponopono, dr. Ihalekalo Hew Lenom, ki je zaslovel kot terapevt, ki s pomočjo ho'oponopono pozdravil celotni oddelek duševno bolnih zapornikov, ne da bi se s katerimkoli kdaj osebno...

Vroča cena: 22,40 €

Prihranek: 7,50 € (25%)

Redna cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla Brez omejitev (PREDNAROČILO)

ISBN 4584651
Leto izdaje 2020
Število strani 256
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Joe Vitale

O avtorju Brez omejitev (PREDNAROČILO)

Joe Vitale


Joe Vitale je slavni milijonar, avtor več kot 30 svetovnih knjižnih uspešnic in zvezda filmske uspešnice The secret. Oklican je bil za »Budo svetovnega spleta«, saj nadvse uspešno krmari med duhovnostjo in poslovnim svetom. Njegova življenjska misija je ljudem pomagati, da uresničijo svoje sanje in tako prispevajo k svetovni blaginji.

Več o Joe Vitale

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Brez omejitev (PREDNAROČILO)

Joe Vitale

Vroča cena: 22,40 €

Prihranek: 7,50 € (25%)

Redna cena: 29,90 €

Oglejte si tudi