V vrečki ni artiklov.
Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO)

Predviden izid knjige je 30. julij 2020 (naslovnica in knjiga bosta prevedeni v slovenščino). 

Spodaj so napotki in razlaga prednaročila oz. prednaročilo knjig, ki jih sprejemamo v naši spletni knjigarni.

Prednaročila knjig veljajo za vse knjige ki imajo ob naslovu pripis PREDNAROČILO. To so bodi prednaročila založbe Cangura.com ali izdaje drugih slovenskih založnikih s katerimi imamo dogovorjeno sprejemanje prednaročil njihovih knjižnih izdaj.

Kaj pomeni PREDNAROČILO oz. PREDNAROČILA KNJIG?

 • Prednaročilo je napoved izida nove knjige (datum izida je zapisan pri opisu knjige).
 • Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu).
 • Po opravljenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu.
 • Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na vseh vplačillnih mestih Pošte Slovenije ali na vaši banki.
 • Vsa prejeta vplačila, navedena do datuma, ki so navedena na predračunu (zadnji rok vplačila prednaročila knjige) in pri opisu knjige, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.
 • Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo kot uspešna rezevacija knjige v prednaročilu, temveč za te velja redna cena kot za vse ostale knjige. Kar pomeni doplačilo zneska do redne cene. 
 • Če boste k naročilu dodali še knjige ali artikle iz obstoječe ponudbe, vam bomo vse naročeno (skupaj s prednaročilom) poslali skupaj ob izidu knjige. V nasprotnem primeru naredite dve ločeni naročili. 


BODITE PRVI - Za vsa knjige v prednaročilu založbe Cangura.com velja isto pravilo:
(posodobitev 22. 5.)

 • Prvih 40 naročnikov ima 40% popust (na voljo še 9 izvodov)
 • naslednjih 30 naročnikov ima 30% popust
 • ostali pa boste imeli 25% popust - pohitite z nakupom

  Rezervirajte si svoj izvod v prednaročilu knjige!

Za dodatne infomacije za prednaročila kjnjig, smo vam na voljo na telefonski številki 070 800 571 ali po emailu info@cangura.com.


Avtor več knjižnih uspešnic Joe Vitale v svoji prvi knjigi o ho'oponopono, Brez omejitev, predstavi edinstveno tehniko preboja v življenju, ki se je lotimo sami, izmučenim ljudem, ki jih je stres malodane pokopal pod seboj, pa pomaga premagovati ovire in doseči cilje. Vse samo s preprosto tehniko. 

Brez omejitev je prva knjiga, ki bralcu pojasni, kako lahko skrivna havajska metoda, imenovana ho'oponopono, pomaga ljudem do zdravja, bogastva, sreče in še marsičesa drugega. Že več tisoč ljudem po vsem sveta je pomagala vzeti vajeti nad svojim življenje v svoje roke in si uresničiti želje iz samih globočin njihovega srca. V njej ste lahko prebrali, kako je neobičajen terapevt pomagal pozdraviti celoten oddelek duševno bolnih zločincev v psihiatrični bolnišnici na Havaji. V ničli pa nadaljuje tam, kjer se Brez omejitev konča. V njej si lahko preberete nove zgodbe, seznanite z novim procesom in spoznate četrto fazo prebujenja – razsvetljenja. 

V knjigi V ničli si lahko preberete, kako se lotiti programa, imenovanega 'čiščenje', s katerim brišete programe in prepričanja pri sebi, katerih se sploh ne zavedate, enako kot že Brez omejitev pa boste spet izvedeli, kako lahko s preprostimi stavki »Ljubim te. Žal mi je. Oprosti mi. Hvala,« najdete pot do Božanskega. 

Življenje nam vedno znova prinaša izzive. Ho'oponopono, kot vam ga predstavi avtor Joe Vitale, vas vodi po poti življenja z orodji, ki jih potrebujete za odstranjevanje ovir in za odpiranje za neskončne možnosti. 

Ste pripravljeni sneti okove s svojega telesa? Ste pripravljeni na čudeže? Ste pripravljeni narediti konec omejitvam? Praktično vse, kar počnete, je posledica delovanja na podlagi nezavednega uma, ki sledi programiranju, za katerega komaj veste, da obstaja. Če se ne soočite s svojimi prepričanji, vam lahko mečejo polena pod noge do konca življenja. Knjiga V ničli vam tako razloži, kako z levo roko premostiti težave, ki jih povzroča vaše programiranje. Samo postati morate del rešitve in se prebuditi.

V ničli vam bo pokazala, kako z zgoraj omenjenimi stavki, ki sodijo v sodobno različico ho'oponopono, stopate v življenju z lahkotnejšim korakom naprej. Bolj ko čistite, bolj ko se približujete ničli, bližje ste čarovniji, čudežem in koncu omejitev.

Pridružite se nam še v nadaljevanju knjige Brez omejitev, in se prepustite svetu modrosti, ki vas bo vodil do popolnega stanja Božanskosti oziroma Ničle. 

MNENJA O KNJIGI 

»Joejeva nova knjiga je točno takšna, kot sem si predstavljala, da bo – VRHUNSKA! Nadvse zanimive zgodbe in uvidi so me spravili v dobro voljo in mi dušo napolnili z ljubeznijo. To je res pot do čudežev!« - JANET BRAY ATTWOOD, soavtorica knjižne uspešnice z lestvice New York Times, The Passion Test (Preizkus strasti)

»Po tej knjigi bi morali posneti film. Mojstrovina, ki niza zgodbe in razkriva, kako havajski sistem zdravljenja ho'oponopono zares deluje.«

-      BARNET BAIN, filmski producent, Življenje po življenju in Celestinska prerokba

»Pred mnogimi leti sem prebrala Joejevo prvo knjigo na to temo. Brez omejitev se mi je zdela malo čudna. Lotila sem se tam opisane tehnike, vendar sem šele po branju V ničli zares razumela, kako jo pravilno uporabljati. V ničli mi je predstavila, kako naj tehniko uporabljam v življenju. Ves čas se priporoča čiščenje. Po mesecu nenehnega čiščenja sem dodobra očistila svojo preteklost, kar se je zelo obneslo. Sedaj moram čistiti samo še sedanjost. Kamen se mi je odvalil od srca. Čeprav se mi tehnika še vedno zdi nekoliko nenavadna, ne bi smela uporabiti besede nenavadna, ker je nenavadna ravno zato, ker ji ni para. Če ste prebrali prvo knjigo o tehniki ho'oponopono, vam toplo priporočam, da sežete tudi po V ničli, ker vam bo marsikaj bolj jasno, tako kot je bilo meni.« - bralka Catherine Franz na Amazon.com, objavljeno 30. 6. 2016

4812654161 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/t/at-zero.jpg 41415614616
17.3 EUR 2020-07-14 Zaloga: Na zalogi
-40%

Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO)

Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO) Joe Vitale

Začetek iz čiste osnove bivanja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 121 zlatnikov = 1,21 €.
New stories and new processes that outline the fourth stage of awakening of Ho'oponopono. Author Joe Vitale's previous book, Zero Limits, presented a unique self-help breakthrough focused on helping overworked, overstressed individuals overcome obstacles and achieve their goals.

Vroča cena: 17,30 €

Prihranek: 11,60 € (40%)

Redna cena: 28,90 €

Podrobnosti artikla Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO)

ISBN 41415614616
Leto izdaje 2020
Število strani 240
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Joe Vitale

O avtorju Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO)

Joe Vitale

Joe Vitale


Joe Vitale je slavni milijonar, avtor več kot 30 svetovnih knjižnih uspešnic in zvezda filmske uspešnice The secret. Oklican je bil za »Budo svetovnega spleta«, saj nadvse uspešno krmari med duhovnostjo in poslovnim svetom. Njegova življenjska misija je ljudem pomagati, da uresničijo svoje sanje in tako prispevajo k svetovni blaginji.

Več o Joe Vitale

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO)

Joe Vitale

Vroča cena: 17,30 €

Prihranek: 11,60 € (40%)

Redna cena: 28,90 €

Brez programiranih vzorcev (PREDNAROČILO)

Oglejte si tudi